21
Feb
2014

Modna kolekcija sestara Kardašijan za najmlađe lepotice

Pregledano: 4271 puta

Šta su to zvezde rijaliti programa zakuvale u svojoj modnoj kuhinji?

Kim, Kortni i Kloe Kardašijan obelodanile su prve fotografije njihove nove modne kolekcije za decu koja sadrži čak 30 odevnih komada za devojčice do godinu dana.

Leptirići, tufnice i animal print glavne su karakteristike nove dečje kolekcije popularnih sestara,  a dašak luksuza unose raskošni detalji od čipke i zlata.

  

Poznate sestre Kardašijan otkrile su kako su rad na kolekciji započeli dok je Kortni još bila trudna s 19-mesečnom ćerkicom Penelope.

- Uglavnom nam je upravo Kortni bila inspiracija, ali kada sam i ja zatrudnela počela sam daleko više da se angažujem oko cele priče. Dok nemaš svoje dete, ne shvataš koliko je važno da su tkanine za bebinu odeću ekstra mekane i pristupačne - priznala je Kim, koja je nedavno dobila devojčicu sa Kanje Vestom.

U liniji šik dečje odeće za djevojčice od 0 do 24 meseca dostupno je 30 komada s mekanim materijalima prilagođenima deci. Pri dizajniranju vodile su se vlastitim iskustvom , a Kortni je istakla kako joj je u tome pomogao i šestogodišnji rad u "Smoochu", svom butiku s dečjom odećom.

  

- Nekad sam kupovala za butik, a da nisam znala šta je praktično, a šta ne. Sada znam šta tačno majke traže i kupovanje za decu puno je zabavnije nego kad kupujem za samu sebe - priča Kortni, dok je njena setra Kloe dodala kako je za nju dizajniranje odeće bio izazov za koji nije smatrala da je toliko težak.

- Dizajniranje odeće za deci komplikovanije je nego što sam mislila, mnogo stvari može izgledati jeftino i otrcano u istom trenutku - priznala je Kloe.

  

Cene pojedinih komada u kolekciji "Kardashian kids" kretaće se od 15 do 30 dolara, što je sasvim pristojna cena za sve mame i njihove lepe devojčice.

  

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Roleri

Bicikl