Postovala: Senka Ivetić
04
Feb
2013

Modni dodaci za svaku od nas!

Pregledano: 5880 puta

Torba, kaiš, nakit, šal, marama, kapa, sve su to detalji kojima i ove sezone možete obogatiti odevne kombinacije. Modnim dodacima upotpunite ili osvežite garderobu, ali i pokažite da imate stila i da ste u korak s modnim trendovima.

Hit torbe
Ove sezone nose se modeli od kože, eko kože i tekstila, ali i od brušene kože. Torbe su najčešće četvrtastog oblika, jednostavnih i elegantnih linija, te obavezno s kratkim ručkama. Detalji na torbi moraju biti upadljivi, to može biti lakirana kopča ili kaišić.

torba

Trendi torbe su predmet pažnje i obožavanja skoro svake žene. Izdvojili smo za vas  modele torbi koje su ove sezone u trendu. Najmodernije boje torbi biće crna, "električna" plava, braon i ljubičasta, a biće popularan i animal print i krzno.

torba

Nakit

Srebrno prstenje, nakit s plastičnim draguljem, štras, ogrlica s kristalom, prsten sa Swarovski  kristalom, metalna ogrlica s privescima, samo su neki od hitova kada je o nakitu reč. Dodatak garderobi može biti i narukvica s perlama, ogrlica s perlicama ili komplet šarenih drvenih narukvica. Nakit je i dalje uočljiv i ne zaboravite da već s novom ogrlicom uobičajnu  garderobu možete osvežiti i postići potpuno novi izgled.

nakit

Rukavice

Vekovima rukavice su simbol moći, dobrog ukusa i vaspitanja. U srednjem veku, kada bi muškarac drugom muškarcu bacio rukavicu u lice, smatralo se teškom uvredom. U aristokratskom društvu smatralo se da imate loše manire ako ne nosite rukavice. 

rukavice

Danas su rukavice nezaobilazan modni detalj koji je veoma praktičan u hladnim danima. Mogu biti napravljene od najfinijih materijala, kao i od vune, kože, ukrašene kristalima, krznom...

rukavice

Zapamtite ako nosite rukavice, bonton nalaže da prilikom pozdravljanja muškarci skidaju rukavice, a žene ne.

rukavice

Kaiš

Ako želite da budete u trendu, pored haljina, suknji, pantalona, nosite ga i na jakne, kapute, bunde i tunike. Kaiš je modni detalj koji će osim uskog struka pokazati i da ste dama od stila.

 kais

kais

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Bicikl

Roleri