Postovala: Senka Ivetić
26
Mar
2014

Modni trend za proleće 2014. godine- Pastelni tonovi

Pregledano: 4425 puta

Pastelne boje u rasponu od plave do roze, od žute do nana zelene, učiniće da izgledate veoma romantično i ženstveno.

Ono što je sigurno najzastupljenije u kolekcijama za proleće 2014. godine svakako su pastelni trendovi. Ovi trendovi uključuju prigušene boje, meke i laskave tonove koji odgovaraju svakom tipu kože. Pastelne boje u rasponu od plave do roze, od žute do nana zelene, učiniće da izgledate veoma romantično i ženstveno. Veoma često kada se spomene trend pastelnih nijansi prvo na šta pomislite verovatno jeste retro, ali ujedno to je šik i suptilan glamur. Možda je do sada ovo bio potcenjen izgled, ali sada on postaje univerzalno laskav.

pastelne boje

pastelne boje

Ko imate bledu kožu, većina pastelnih boja dobro će izgledati na vama, ali pokušajte da izbegnete boje koje su previše blizu boje vaše kože poput breskve, jer one čine da izgledate bledo. Ako imate ton boje kože srednje žuto, vama će odgovarati meke žute nijanse, kao i nijanse lavande. Tamnija boja kože može se koristiti pastelnim bojama plave, zelene, roze...

pastelne boje
Kada kombinujete odevne predmete sa predmetima pastelnih tonova, činite to sa komadima neutralnih boja kao što su bela, crna ili siva.

pastelne boje

pastelne boje

Aksesoar ili cipele pastlenih nijansi može neverovatno promeniti ceo izgled, od jednoličnog do jednostavnog i modernog. Preuzmite rizik i zabavite se kombinujući pastelne tonove kako biste stvorili svoj trend. Pastelni trend je jedan od najlakših za eksperiment jer teško možete pogrešiti.

pastelne boje

pastelne boje

pastelne boje

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 15°c

Roleri

Bicikl