28
Mar
2013

Modno carstvo i tašnice IvanaFashionDesign brenda

Pregledano: 5251 puta

Kakav se svet divnih i šarenih tašnica krije iza brenda IvanaFashionDesign?

Bilo nam je zadovoljstvo da razgovaramo sa divnom, mladom i kreativnom Ivanom Stevković, koja svakodnevno uveseljava modni svet Srbije svojim tašnicama i ogrlicama. Ivana se aktivno bavi modom, posredno preko bloga koji konstantno obogaćuje novim outfit postovima, a direktno dizajnirajući divne, unikatne tašnice koje nose upravo njeno ime -IvanaFashionDesign. Brend IvanaFashionDesign nudi izrazito povoljne, a interesante i šik pismo tašne od najkvalitetnije eko kože. One su trendi, drugačije, praktične i veoma zahvalne za kombinovanja, i uvereni smo da ćete poželeti da imate bar jednu! Više o svemu tome, ali i uopšteno o modi, reći će nam ona sama u narednom mini intervjuu.

   

Pogledajte i sličice ovih divnih tašnica u tekstu, a u ostatak ponude i detalje oko naručivanja i cena možete da se uputite na facebook stranici IvanaFashionDesign.

OnaPortal: Odakle ljubav prema modi i dizajnu? Koliko je moda bitan deo tvog života?

Ivana: Najveću žensku ljubav - modu oduvek sam volela, a s godinama se ospesija modom samo povećala. Sećam se da sam još kao dete uvek vodila računa da mi se cipelice slažu sa haljinom. Danas je ta ljubav prema modi prerasla u jedan modni blog, čak i u dizajn. Sve je krenulo veoma "naivno", po kući sam non-stop prepravljala sve što mi dođe pod ruku - ogrlice, haljine, cipele i slično, pa je na neki način dizajn postao sastavni deo mog života. Svaka devojka modu treba da svrsta u bitan deo života, ali nikada da ne zaboravi da se sa njom igra i vodi je onako kako najbolje ume.

OnaPortal: U čemu je tajna dobrog stila?

Ivana: Tajna za dobar stil ne postoji, stil je ono što se s vremena na vreme menja i ono što nas trenutno opisuje, a gradi se godinama. Možda je najvažnije da svaka žena nosi ono u čemu se najbolje oseća, pritom ne robujući trendovima i navićć druge na jedan karakterističan, prepoznatljiv, samo svoj stil.  

   

OnaPortal: Čuvena ženska opsesija su cipele i tašne. Da li se i ti uklapaš u taj "šablon"? Tvoja preporuka za tašne: velike ili male, klasične ili neobične, šarene ili jednobojne?

Ivana: Kao i većina devojka, i ja se pronalazim u toj priči gde su cipele i tašne svojevrsni fetiš. Cipela i torbi nikada dosta! Proleće je uveliko krenulo, tako da od sada redovno biram veće, neobične pismo tašne u veselim, prolećnim bojama, kakve sama i pravim.

OnaPortal: Kako je nastala čitava priča oko IvanaFashionDesign brenda?

Ivana: Sve je krenulo gotovo neplanirano. Prvo sam iz želje da imam pismo torbicu sašila jednu za sebe, a u međuvremenu otvorila sam i svoj modni blog, koji je donekle i zaslužan za popularisanje mojih tašnica. Slike mojih odevnih kombinacija sa tim tašnicama oduševile su devojke, koje su mi često slale mejlove da li je moguće da i za njih sašijem poneku. Takođe, devojke iz mog rodnog Bora su želele moje tašnice, pa je sve to dobilo velike razmere. Devojke su bile prezadovoljne, pa je prodaja krenula sve bolje i rešila sam da nabavim i bolju mašinu, najkvalitetnije i najraznovrsnije materijale i sve što već ide uz to. Sada devojke uveliko znaju za moje tašnice, i sve će se to vremenom, nadam se, još više proširiti. Još je dosta stvari u planu.

   

OnaPortal: Zašto su tvoje tašnice drugačije od ostalih?

Ivana: Trudim se da moje torbice budu prepoznatljive, kako po modelima, tako i po kroju. Moderne su i unikatne, imaju moj lični pečat, uvek sam verna samo svojim idejama. Ponuda obuhvata preko 50 modela torbica od najkvalitetnijih materijala (eko koža, prevrnuta, kroko koža, odlične postave). Uvek ulažem napor i dobru volju da moje torbice budu kvalitetne i lepe, kakve na kraju i ispadnu. To potvrđuju i devojke koje svakodnevno naručuju tašnice iz mgo asortimana. 

   

OnaPortal: Omiljeni trend za ovo proleće?

Ivana: Definitivno pruge! Volim i dalje veoma aktuelne neon boje i color block trend. U mojoj ponudi torbica možete pronaći gotovo sve trendove, pa čak i ako niste neki modni "manijak" koji uživa u šopingu, sa IvanaFashionDesign torbicama ispratićete sve modne novotarije.  

   

   

   

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
7
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 13°c

Roleri

Bicikl