Najbolji lažljivci zodijaka

Ovan
Ovnovi se lako naljute i postanu agresivni, a razlog tome je što su oni, u osnovi, vrlo plašljive osobe. Ovaj vatreni znak koji je uvek spreman za akciju zapravo je neverovatan plašljivac, što objašnjava i njegov temperament koji mu služi i kao oružje i kao zaštita. Nikada neće priznati, ali svaki Ovan je svestan da bi mu uveliko pomoglo kad bi  naučio da kontroliše svoj bes.. Ako se nameravate upustiti u romansu s ovim usijanim glavama, budite sigurni da znate da zastupate sopstvene  interese. Osim toga, moraćete se potruditi biti im interesantni, jer dosadu leče svađom.

Bik
Nikada vam to nece reći, ali svaki Bik želi da se neko o njemu brine. Potajno žude za sigurnošću, a zbog te svoje sklonosti znaju biti i pohlepni. Veliki su hedonisti. Za njih u teškim trenucima mogu postati sponzoruše najgoreg tipa. Osećaj nesigurnosti čini ih zgrtačima novca i materijalnih stvari. Srećom, veoma su osetljivi, pa mogu spoznati da sigurnost proizlazi iz njihovog verovanja u sebe, a ne iz materijalnih dobara. Ne trebate se iznenaditi ako ispod njihovog dušeka pronađete novac koji će sakriti od vas.

Blizanci
Blizanci su prikriveni šizofrenici. Imaju podvojenu ličnost, nikada nećete biti u potpunosti sigurni s kojom od njih provodite vreme – je li to rezervisani činovnik čija vas je stidljivost i rastrešenost privukla ili pomahnitali divljak koji urla i izbacuje višak energije. Osim toga, sami sebi su 'đavolji advokati' jer nikada ne znaju kako i šta odabrati. Svaka prekretnica na njihovom putu zbunjuje ih.

Rak
Dodajte mu maramicu, zvučna kulisa neka budu violine: Rakovi su veliki plačljivci. Ovaj vodeni znak bavi se isključivo ispunjavanjem vlastitih emocionalnih potreba, što je i uzrok njihove velike nesigurnosti. Osim što su plačljivi, znaju se ponašati kao pijavice prema partneru, dosađuju i zahtevaju da ih  neprestano uverava u njihovu sopstvenu vrednost. Zato telefon i zvoni češće nego što biste hteli. Da biste to izbegli, pustite ih da se oni brinu o vama. ili im kupite psa.

Lav
Ako iko može ulepšati loše vesti, onda je to Lav. Njihove su laži bezazlene, a priče koje pričaju trebate prihvatiti s dozom rezerve – Lav voli preuveličavati i menjati redosled događaja, da bi se stvari činile glamuroznijima i uzbudljivijima. Osim toga, vole se hvaliti, a to je osobina nad kojom nemaju kontrolu. Stoga, pomazite njihovu grivu (tačnije, ego) i prepustite se uživanjima. Sa njima nikada nije dosadno.

Devica
Problem je s Devicama u tome što nikada nisu zadovoljne. Pripadnici ovog znaka uvereni su da ništa nikada nije dovoljno dobro. Težnju perfekcionizmu ne mogu ublažiti, zato i jesu toliko pedantni. Osim perfekcionizma, mana im je što analiziraju svaku, pa i najmanju sitnicu. Zato njihove kritike ne uzimajte zdravo za gotovo, nego pustite da reči uđu na jedno uvo, a na drugo izađu. Ne samo što ćete očvrsnuti u emocionalnom smislu, nego ćete se i naviknuti da vam neko uglavnom govori istinu, ma kako bolna bila.

Vaga
Vaga uvek izgleda kao da ne može dočekati da vam postane ljubavnik, a to može biti privlačno za drugu stranu. Razlog njihovog ponašanja je taj što vole biti u vezi, ali istovremeno imaju problem s vezivanjem jer je 'trava uvek zelenija negde drugde'. Što je još gore, nikada nećete biti sigurni da nešto nije u redu jer se ovi urođeni diplomati umilno smeše i kada iznutra kipe. Vage su pasivni agresivci koji istovremeno plene šarmom i lepotom. Ako volite Vagu, stvorite ravnotežu i trudite se ne 'zalepiti' za nju.

Škorpion

Tajna Škorpiona je u tome da imaju mnogo tajni koje vam nikada neće otkriti. Oni obožavaju svoju privatnost. Ali, ukoliko im pokažete vlastitim primerom – što se više otvorite, Škorpion ce se osećati sigurnije, te ćese i sam početi otvarati. Zabadanje nosa u njihove stvari neće vam nimalo pomoći da otkrijete šta smera i kakvi su mu planovi. Ili bacite karte na sto ili pronađite pogodniju osobu. Ne zaboravite, Škorpioni su izrazito ljubomorni, partnerov flert teško podnose i ne zaboravljaju, a neveru nikada ne praštaju, nego raskidaju čim saznaju.

Strelac
Strelčevi ne kriju ništa o sebi. Oni su otvorena knjiga i iskreni do bola. Ponekad se zbog tih njihovih karakteristika može učiniti da su bez takta. Kada im se nešto ne dopada, često zabiju glavu u pesak i tako se štite od neugodnosti. Objašnjenje je jednostavno – ovaj znak i inače ima problema s disciplinom i pažnjom, tako da im problemi nikako ne odgovaraju. Često se ponašaju kao sebična i neodgovorna bića. Skloni su neveri, koju od partnera vešto kriju, ali prijateljima se hvale ljubavnim uspesima.

Jarac
Jarčeve ponekad doživljavamo kao osobe ledenog srca, ali njih potajno veoma brine što o njima mislimo. Da bi ostvarili svoje želje, spremni su naporno raditi i retko će dopustiti da saznate na koji su način uspeli ostvariti to što su sami sebi zacrtali. Retko kad se otkače, ipak su to ozbiljne osobe kojima se sve iz čega ne mogu nešto naučiti čini frivolno i glupo. Znaju biti zahtevni ljubavni partneri, a kada tako odluče, znaju uzvratiti emocije.

Vodolija

Njihov je problem što vole čovečanstvo, ali ne vole ljude. Pomalo su snobovi, ali to skrivaju, ponašaju se samo onako kako su sami zamislili da bi trebalo. Iz navike viču 'ne', ne očekujte da budu sretni ako ih pokušate zarobiti. Vodolijama vlada Uran, koji ih čini rođenim buntovnicima. Ukoliko započnete ljubavnu vezu s Vodolijom, znajte da oni, osim prema vlastitim, ne funkcionišu ni prema kojim drugim pravilima.

Ribe
Često se događa da Ribe ne uspevaju postići harmoniju duhovnog i fizičkog. Više od drugih predstavnika zodijaka, Ribe su sklone bežanju. Takodje, često se događa da su ovisne, bilo o hrani, knjigama, televiziji, drogama, seksu ili samodopadnosti. Izrazito su osetljive osobe, sklone umetnosti. Vernost partneru teško im pada, a od njega zahtevaju potpunu vernost, no rado su neverne kad im se ukaže prilika. Vlastite greške s lakoćom  opraštaju.

Milos Ostojic

Čekamo da Milos Ostojic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Merkur sekstil Pluton *tranzit

Merkur sekstil Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima planeta u sektoru od 11° do 15° ...
Opšte o Blizancima

Opšte o Blizancima

Karakter: Komunikativnost, pokretljivost i nestalnost osnovne su karakteristike ...
Mayanski Kin za 11.09.2013.

Mayanski Kin za 11.09.2013.

Lunarna luna Škorpiona *Dan LIMI 20 ...
HP
64801,oo
prava cena : 77761.2,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Bicikl

Roleri