25
Nov
2012

Najmoderniji zimski kaputi

Pregledano: 18603 puta

Kaputi su neizbežan i jedan od najvažnijih odevnih komada u hladnim danima. Privlače poglede i okosnica su našeg stila zimi, jer prvo su što se na ulici primeti! Zato, pažljivo birajte! :)

Svaka dama od stila treba da zna koliko je dobar kaput bitan deo garderobera, često i najvažniji. Upravo je kaput ono što nas na ulici izdvaja iz gomile u zimskim, sivim danima. Kvalitetan kaput mora ne samo da greje, već da ima i estetsku funkciju, jer je uglavnom nosilac odevne kombinacije! Ove sezone trendovi su doneli modno šarenilo, te će svako lako pronaći nešto za sebe. Uživajte u još jednom prilogu inspirisanim modom!

1. Beli kaputi: Otmeno i jednostavno. Samo za prave dame!

    beli kaputi

2. Kaputi sa printom: Za žene koje se ne plaše da budu primećene! Efektno, drugačije i razigrano!

   kaputi sa printom

3. Kaputi u military stilu: Vojnički stil apsolutni je hit u ženskim garderoberima, pa nije zaobišao ni kapute! Kaput nalik na uniformu daće vašem stilu dašak odmerenosti i "strogoće", ali i neverovatnog šika!

   kaputi u vojnickom stilu

4. Kaputi-bunde: Bunde su klasik, nešto što nikada ne zastareva i u čemu svaka žena izgleda luksuzno i blistavo! Bunde u formi i dužini kaputa sjajan su izbor, jer fantastično greju, ali fantastično i izgledaju! 

   bunde

5. Kaputi muškog kroja: I kaputi su pronašli svoje mesto u ženskoj odeći inspirisanoj muškom. Strogi, muški krojevi kaputa daće vam notu ležernosti, a predivno se kombinuju sa ženstvenom obućom i aksesoarima  

   kaputi muskog kroja

6. Kaputi u upadljivoj boji: Idealno rešenje za razbijanje zimskog sivila, ali i lak način da stilski zablistate! Neka vaš izbor budu kaput u jarkoj, nesvakidašnjoj boji i jednostavne čizme preko kolena i već ste skockane od glave do pete! 

  ukaputi u boji

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
4
Srećno
4
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 16°c

Bicikl

Roleri