Postovala: Ona portal
17
Jun
2013

Nakit otkriva karakter. Prstenje za otvorene, minđuše za hrabre

Pregledano: 5431 puta

U životu ćete imati priliku da mnoge stvari popravite ili uradite drugačije, ali nikada nećete dobiti drugu šansu da ostavite prvi utisak. Osim na osnovu načina na koji razgovarate, položaja tela ili stila odevanja

Nakit odaje vašu psihološku crtu, pa tako nije isto da li više volite da nosite prstenje, koje je simbol otvorenosti i racionalnosti ili minđuše koje predstavljaju ponos i hrabrost. Razlike postoje i kada je reč o veličini i sastavu nakita. Mirne, staložene i skromne osobe najčešće biraju diskretan nakit, kojim ne skreću preveliku pažnju na sebe. To su uglavnom sitni komadi od zlata, koji se uklapaju u dnevnim i večernjim prilikama. Sa druge strane, ekstrovertne, jake i samouverene osobe često nose unikatan, upadljiv i krupan nakit. One biraju autentične komade sa smelom kombinacijom boja kristala ili dijamanta.

 

U potrazi za „karakterom savremene žene“ i prateći najnovije trendove, vodeći dizajneri svetski poznatog proizvođača nakita „Zlatarne Celje“ napravili su kolekcije za moderne dame sa stavom, i to potpuno različitim.

 

Zlatarna Celje predstavila je kolekciju „Femina“, čiji stil odiše ženstvenošću i jednostavnošću. Srebrne minđuše i prsten sa Swarovski staklenim biserima mogu da se kombinuje sa čak tri različito dizajnirane ogrlice od istog materijala i tako uklope za svaku priliku.

 

Nasuprot suptilno stilizovanom simbolu cveta, dizajneri „Zlatarne Celje“ predstavili su i vatrenu kolekciju „Morning Dew“, čiji jarko crveni Swarovski kristali simbolizuju strastvenu, zavodljivu i borbenu ženu. Prsten, minđuše i ogrlica napravljeni su od pozlaćenog srebra, a igra sa različitim oblicima nakita naglašava smelost osobe koja ga nosi.

 

Prema rečima predstavnika „Zlatarne Celje“, kreiranjem obe kolekcije cilj je bio da se naglasi senzibilitet žene, ma kakav on bio.  

 

Želeli smo da napravimo nakit koji će nositi moderna žena 21. veka, i da njime naglasimo njen jedinstven karakter i jak stav. Zlatarna Celje

 

„Bez obzira na to da li je osoba otvorena i vatrena ili povučena i skromna, ona ima čvrst stav i senzibilitet kojim zrači, a mi smo tu crtu želeli da pretočimo u nakit“, poručili su iz Zlatarne Celje.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 11°c

Bicikl

Roleri