22
Aug
2011

Neka vaše noge budu duge i zavodljive

Pregledano: 5277 puta

Saveti i modni trikovi o odevnim kombinacijama koje vizuelno izdužuju noge

Neka ovog leta vaše noge budu duge i zavodljive

 

Žene koriste odeću da koriguju svoje nedostatke već godinama unazad, a sada je to postalo još jednostavnije. Skoro sve nesavršenosti mogu biti skrivene, ispravljene, pa čak i pretvorene u prednosti.

Duge noge su svakako zavidan dar prirode, ali to ne znači da su oni kojima je priroda bila manje naklonjena zauvek osuđeni. Postoji mnogo načina da vaše noge izgledaju duže, mršavije i zavodljivo. Određeni način odevanja može da koriguje mnoge nepravilnosti i da doprinese tome da izgledate baš onako kao što ste oduvek želele.

Stvar je u postavljanju pravog stilskog rešenja i u nekim malim trikovima koje svaka žena treba da zna, a koje će dovesti do zavodljivih nogu o kojima ste oduvek sanjale. Zapamtite da nošenje prave odeće može da ispravi bilo koju nesavršenost.

Nekoliko saveta:

1. Visoke potpetice

Potpetice su prva stvar koja nam pada na pamet kada pomislimo na duge zavodljive noge. Razlog tome je taj što visoka štikla vizuelno može da izduži noge, da vas učini mršavijom i višom. Izuzetak su preterano zaobljene cipele, one sa tzv. “pačjim kljunom”, njih treba da zaobiđete u širokom luku. One stvaraju efekat naglog završetka noge i time vizuelno skraćuju stopalo ali i celu dužinu noge, što je suprotno onome što želite.

Visoke potpetice mogu biti veoma seksi, ali nisu baš preporučljive za duge šetnje. Rešenje za to su potpetice srednje visine, npr. štikle od 6 do 8 cm kojima se postiže isti efekat a istovremeno su i udobne. Uz odabir pravog modela cipele, one će  izdužiti nogu isto kao i one visoke do neba potpetice. 

2. Hulahopke

Crne neprozirne hulahopke učiniće da noge deluju duže, zategnutije i vitkije. One izgledaju odlično uz mini haljine ili šortseve sa visokim strukom.

3. Visoki struk

Sva odeća sa visokim strukom vizuelno izdužuje noge i daje im elegantnu i zavodljivu notu. Dobitna kombinacija je kada se kombinuju mini suknja ili šorts visokog struka sa potpeticama. To je ujedno i hit sezone, a ako malo bolje razmislite ili još bolje, isprobate, uvidećete i sami da kombinacija ovih komada odeće “dodaje” centimetre.

4. Boje i printovi

Što se tiče printa, dobro je poznato da najpoželjniji print kojim postižemo izduživanje figure jesu pruge. Vertikalne linije bi trebalo da preovlađuju na vašoj odeći, kao i detalji koji čine vertikalne linije, kao što su npr. nabori. Jednobojna odeća je nepogrešiv izbor ukoliko želite da delujete vitkiji i viši.

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri