Postovala: Milica Zorić
27
Apr
2011

Nošenje gladijatorki

Pregledano: 8764 puta

moderne sandale kako ukombinovati

Prethodno leto, a po najavama kreatora i predstojeće, biće u stilu starog Rima. Napravile su bum povezujući udobnost i stil, moderno i nosivo, a i svakoj od nas dale po malo te ratničke energije. Dopadaju vam se, možda ih već i imate ili tek nameravate da kupite, ali sigurno ćete se zapitati da li su baš pravi izbor u određenoj kombinaciji i prilici. Evo male pomoći. Vaš privatni vodič za nošenje "gladiatorki". 

 

Kada se nose na pravi način, "gladijator" sandale mogu da ostave utisak kao da ih nosi grčka boginja. Dostupne su  u raznim bojama,  veličinama, izrađene su u raznim materijalima, a cene su im pristupačne. Praktične su i jedinstvene.  Bilo da su im kaiščići vezani visoko, srednje, ili ispod kolena, bez obzira da li su braon ili od crne kože, metalik ili zlatne boje, gladijator sandale imaju sposobnost da se žena oseća sigurano, sofisticirano, opušteno i mladalački.

 

Nošenje:

 

1.

Nosite ih sa šorcom ili haljinom. "Gladijator" sandale se mogu nositi sa kratkim pantalonama, ili sa suknjom. Ako su vezane visoko iznad skočnog zgloba, gladijator sandale se mogu nositi sa dugačkim ili kratkim suknjama ili haljinama, dok  one koje vezujete oko sredine lista, ili ispod kolena, treba nositi na suknje ili haljine čija je dužina iznad kolena.

 

2.
"Gladijatorke" u metalik bojama, nose se u posebnim prilikama uz svečanu haljinu.

 

3.
Boemski izgled daju one u smeđim tonovima. Nose uz lagane pamučne haljine u proleće i leti.

 

4.
"Gladijator" sandale se mogu nositi i sa farmerkama, ako želite neformalni izgled, ali se mogu nositi i uz pantalone koje imaju ispeglane ivice i koje se obično nose na oficijelne sastanke.

 

 

Saveti  i upozorenja:

Ako nosite "gladijator" sandale, drugi odevni predmeti – haljina, suknja, pantalone, treba da budu jednostavni, pošto one predstavljaju najinteresantniji i najupečatljiviji  odevni detalj na vama.

 

Kada budete birali vaše "gladijatorke", treba da imate na umu da visoko vezani kaiščići stoje dobro skoro na svim nogama, dok kaiščći vezani po sredini listova, ili ispod kolena, najbolje stoje vitkim nogama jer će vizuelno skratiti nogu i učiniti je širom.

 

Izbegavajte ih u kombinaciji sa sintetičkim i streč materijalima. Uvek imajte na umu da uz njih najbolje idu lagani, lepršavi, pamučni materijali i nećete pogrešiti.

 

"Gladijatorke" i pamučna bela haljina dobitna su kombinacija da se i ovog leta pretvorite u boginju.

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

VIVAX
7454,oo
prava cena : 8944.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri