Postovala: Ona portal
06
Nov
2012

Nova Palette farba za kosu: savršena boja i zdravija kosa

Pregledano: 36331 puta

Nova Palette Intensive Color Creme farba za kosu obogaćena tečnim keratinom za dugotrajniji intenzitet boje, zaštitu od prebrzog ispiranje boje i neodoljiv sjaj!

Sada, zahvaljujući poslednjoj novini u domenu nege kose, vodeća linija farbi za kosu u Evropi postala je još bolja! Stručnjaci iz Schwarzkopfa i Henkela za farbanje kose stvorili su superiornu novu formulu za paletu Palette Intensive Color Creme farbi za kosu sa tečnim keratinom – za 50% dugotrajniji intenzitet boje, zaštitu od prebrzog ispiranje boje i neodoljiv sjaj.

Inovativna formula sa tehnologijom tečnog keratina popunjava strukturu oštećene kose zamenjujući izgubljene delove keratina. Jedinstvena nova Palette farba za negu kose obogaćena tečnim keratinom sadrži dodatne pojačivače boje za najbolji do sada intenzitet boje, dok posebni agensi zatvaraju i zadržavaju boju duboko u strukturi vlasi, kako bi se dobio dugotrajna postojanost i sjaj boje.

Već veoma hvaljen u proizvodima za negu kose u popularnoj liniji proizvoda Schwarzkopfa i Henkela, keratin je prirodni sastojak iz kose koji formira zaštitni sloj ćelija oko svake vlasi kose. Ako se taj posebni zaštitni sloj ošteti na bilo koji način, to će izazvati lomljenje kose – te ona izgleda loše i neukrotivo.

   

Održavanje zaštitnog sloja keratina vlažnim sprečava vlasi kose da se lome i oštećuju. Dodavanjem dodatne količine keratina povećava se otpornost kose tako da postaje zdravija – i spolja i iznutra.

Zahvaljujući novoj poboljšanoj formuli sa tehhnologijom tečnog keratina, Palette Intensive Color Creme linija sada obećava još duži i bolji učinak – za do 50% dugotrajniji intenzitet boje. Poboljšan princip farbanja takođe pruža zaštitu od bleđenja kose, bolje prikrivanje sedih kod nekih nijansi, bolje posvetljivanje i intenzivnu negu i sjaj – čak i kada se kosa farba redovno.

Nove poboljšane Palette Intensive Color Creme farbe sa tečnim keratinom sada takođe imaju novi moderni delikatni cvetni miris za nezaboravno senzualno iskustvo prilikom farbanja kose.

Sa izborom od 22 intenzivne nijanse, nova poboljšana Palette Intensive Color Creme paleta ima nijanse za svačiji ukus – i novi poboljšani dizajn koji ide uz novu formulu, kao i praktično novo pakovanje koje je još pogodnije za upotrebu. Nova linija takođe uključuje intenzivnu kolekciju posvetljivača koji posvetljuju kosu za do 6 nijansi.

Nova poboljšana Palette Intensive Color Creme paleta sa tečnim keratinom će biti lansirana u oktobru, praćena TV reklamnom kampanjom i onlajn i oflajn promocijama koje će ubaciti dozu glamura u život svake žene. Zahvaljujući najnovijim inovacijama iz Palette, omiljene boje svake žene će trajati do 50% duže – za neodoljivo prelepu i sjajnu kosu po pristupačnoj ceni.

   

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
Tužno
6
Srećno
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

10 najčešćih zabluda o nezi kose

10 najčešćih zabluda o nezi kose

Šta se krije iza babinih, maminih, tetkinih saveta o nezi kose? Iza saveta drugarice, poznanice, ...
10 najboljih jednostavnih frizura za dugu kosu

10 najboljih jednostavnih frizura za dugu kosu

1. Obična pletenica: Slatko, simpatično i neverovatno prosto za napraviti! Uplitanje kike sve ...
Povratak punđe na 1000 načina

Povratak punđe na 1000 načina

Ove sezone u sam vrh trendi frizura probila se pomalo zaboravljena punđa. I to, ...
KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -1°c

Roleri

Bicikl