Postovala: Ona portal
12
Dec
2011

Nova Schwarzkopf internet stranica

Pregledano: 4388 puta

Saveti i ideje za negu i oblikovanje kose na jednom mestu

Već generacijama, Schwarzkopf nudi stručne savete i ideje svima koji vode računa o svojoj kosi. U doba internet revolucije, Schwarzkopf lansira digitalni izgled 21-og veka na sasvim novoj internet stranici u Srbiji koja stavlja korisnika u sam centar. Schwarzkopf stranica ponudiće posetiocima redovno ažurirane novosti koje se tiču frizura i oblikovanja kose, trendova i životnih stilova, saveta i uputstava, priča o slavnim ličnostima, kao i odgovora na konkretna pitanja koja će pomoći da svako pronađe idealan proizvod za sebe. Uz savete koji se ne mogu pronaći u klasičnim brošurama i katalozima, posetioci će poželeti da se vrate na Schwarzkopf stranicu svakoga dana kako bi saznali najnovije vesti i govorkanja. Nova internet stranica http://www.schwarzkopf.rs namenjena je, kako ženama, tako i muškarcima, i startuje u decembru ove godine.


Schwarzkopf stranica ponudiće ekskluzivan i kvalitetan urednički sadržaj koji istražuje stilove, bojenje, negu i oblikovanje kose. Teme će se baviti najnovijim izgledima sa modne piste, informacijama o najnovijim frizurama, kao i detaljnim savetima za negu i bojenje kose. Glavni cilj pokretanja internet stranice, upravo je informisanje čitalaca kao jedan od glavnih strateških ciljeva Schwarzkopf-a. Uz pomoć preglednog menija, posetioci će moći da posete različite nivoe redizajnirane internet stranice kad god požele.
Urednički tim Condé Nast Digital izdavačke kuće, koja izdaje prestižna izdanja kao što su Vogue i GQ, biće zadužen za uređivanje sadržaja Schwarzkopf stranice, dok će svi prilozi sa sajta moći da se podele sa prijateljima i kolegama preko društvenih mreža kao što su Facebook, Tweeter i Delicious.
„Agresivne reklamne poruke više nisu od važnosti u eri društvenih mreža“, kaže Frenk Horn, Schwarzkopf direktor za međunarodni digitalni marketing, i dodaje: Novim izgledom naše web stranice želimo da ponudimo informacije svakome koga interesuju frizure, stilizovanje i kosa uopšte“.
Za savete, trendove i inspiraciju, ulogujte se na www.schwarzkopf.rs

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Hit u svetu: 'Balejaž' tehnika nijansiranja kose

Hit u svetu: 'Balejaž' tehnika nijansiranja kose

Metod bojenja kose koji je nastao još 70-ih godina prošlog veka u Parizu vratila se ove ...
Syoss proizvodi za potpuno novi izgled

Syoss proizvodi za potpuno novi izgled

Profesionalna nega kose po neverovatnoj ...
Spas za kosu iz frižidera

Spas za kosu iz frižidera

Suva kosa, ispucali krajevi, oštećena, suviše tanka dlaka, kosa bes sjaja ili pak ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 4°c

Bicikl

Roleri