04
Mar
2013

Pet trendi aksesoara koje ove sezone morate imati

Pregledano: 9091 puta

Modni detalji najlakši su i najjeftiniji način da osvežite svoj stil. Zato osmeh na lice i pravac u nabavku neobičnih ogrlica, metalik štikli i upadljivih naočara za sunce!

1. Ukrašene naočare za sunce: Neobične naočare za sunce obavezno ukrašene kamenčićima, printovima, šarama, cirkonima, cvetićima u 2013-oj biće pravi pravcati hit. Svi velliki dizajneri, krenuvši od Kavalija i Prade, dali su im mesto u svojim kolekcijama aksesoara, i one zaista izgledaju veoma šik i idealne su za dame kojima nakit nije pasija.

   trendi naocare

   trendi naocare

2. Metalik štikle: Metalik štikle su must have komad nadolazećih dana. Atraktivne su, efektne i divno se uklapaju u većinu boja i stilova. Na vama je samo da izaberete sjaj srebra, zlata ili bakra.

   metalik stikle

   metalik stikle

3. Upadljive ogrlice: Neobične, efektne ogrlice prelep su aktuelni trend, koji će lako bilo koju vašu odevnu kombinaciju dovesti do pefekcije. Uklapaju se uz bluze, košulje, haljine, obične top majice, divno ističe dekolte i daju veliki šarm odeći.

   upadljive ogrlice

   upadljive ogrlice

4. Nakićene tašne: Trend ukrašavanja preselio se i na tašne, pa bile velike, male ili clutch, bitno je da su vaše tašne nakićene - šljokicama, perjem, nitnama, vezom, našivenim cvetićima, printom, mašnicama i sličnim sitnicama.

   

   

5. Gomila narukvica: Fantastičan trend koji ćete lako ispratiti, a bićete oduševljeni efektom. Nanižite narukvice na ruke, i uživajte u ovom simpatičnom aksesoaru.

   gomila narukvica

   gomila narukvica

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 22°c
min 10°c

Roleri

Bicikl