Postovala: Ona portal
11
Feb
2012

Poklon uz koji je posveta suvišna

Pregledano: 8154 puta

Obradujte voljene osobe specijalnom ponudom Zlatare Celje. Zlatni i srebrni nakit protkan romantikom.

Beograd, 6. februar 2012. Bliži nam se jedan od onih specijalnih datuma u godini, kada je sve posvećeno izražavanju ljubavi- bilo partneru ili dragom prijatelju, roditeljima i deci. Dan zaljubljenih se, još iz doba starih Rimljana, proslavlja širom sveta na različite načine, a idealna je prilika da za 14. februar osobi koju volite poklonite nešto trajno, što će je uvek podsećati na Vas.
Pošto odabir pravog poklona često zadaje „slatke“ muke, saveti kako da voljenu osobu „oborite s nogu“ uvek su dobrodošli. Nakit je zaista sjajna ideja.
Dizajneri Zlatarne Celje iz bogate ponude nakita za Dan zaljubljenih izdvajaju sofisticiranu ogrlicu od belog 14k zlata, ukrašenu svetlucavim, uvek aktuelnim dijamantima. Posebnu romantičnost ovoj ogrlici daju večni motivi srca, izliveni na moderan i atraktivan način. Elegantna i upečatljiva, orglica odiše nežnošću i šalje poruku da je napravljena i poklonjena s ljubavlju.

Muškarci koji odaberu ovaj komad nakita neće morati da strahuju da li će njihove izabranice biti zadovoljne, jer će belo zlato u kombinaciji sa dijamantima sigurno oduševiti i dame izuzetno prefinjenog ukusa. Na kraju, podsetimo se legendarne numere „Daimonds are a girl’s best friends“, u izvođenju čuvene Merilin Monro. Treba joj verovati...
Idealan poklon za one koje volite pronaćićete i u srebrnoj kolekciji Zlatarne Celje, koja takođe nudi bezbroj komada sa motivima ljubavi. Nakit Lencia, mešavinom moderne tehnologije i ručne izrade, reflektuje savremenu viziju. Nakit Lencia se nosi sa zadovoljstvom, atraktivnog je dizajna, a posebno će privući one koji u sebi skrivaju drske čarolije mladosti, bez obzira na godine. Zato Lencia savršeno pristaje damama svih generacija.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

COOLERMASTER
458,oo
prava cena : 549.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 14°c

Roleri

Bicikl