26
Jun
2014

Originalna Pavlovićeva mast, tradicija u novom ruhu

Pregledano: 580 puta

Pavlovićeva mast je izvorni srpski brend prisutan već 60 godina, a svojim blagotvornim delovanjem zaslužio je prisutnost u domovima širom sveta.

Originalna Pavlovićeva mast osmišljena je prvenstveno za negu i zaštitu kože bebe kako bi sprečila kontakt kože sa iritansima u urinu, fecesu i znoju. Tako se smanjuje rizik od pojave ojeda, crvenila i krastica kao osnove za nastanak infekcija, a koža deteta se održava vlažnom, zdravom i vitalnom. Danas je Pavlovićeva mast razvijen brend sa više vrsta, gde je svaka prilagođena određenoj potrebi kože tokom života. Pod imenom Originalna Pavlovićeva mast, proizvodi se krema za one od 3 do 103. godine, za negu lica i tela, zatim Originalna Pavlovićeva mast za bebe namenjena je za negu prepona i pelenske regije kod beba, dok je najnovija formula Originalne Pavlovićeve masti koja sadrži ektoin, imuno i UV zažtita i preporučuje se svim uzrastima.

Originalna Pavlovićeva mast

Deluje blago antiseptički i omekšava, odnosno stvara zaštitni sloj, koji stezanjem pora onemogućava ulazak bakerija i gljivica, raznih drugih iritanasa i alergena, kroz pore kože. Takože, omogućava zadržavanje prirodne vlažnosti kože, sprečava od isušivanja. Zato se upotrebljava i u zaštiti kože odraslih, kod suve kože, strije, kao i posle sunčanja.

Preporučljivo je mast u tankom sloju  naneti na kožu i blago utrljavati više puta u toku dana.

 

Originalna Pavlovićeva mast za bebe

Koža beba je tanja i sa većim sadržajem vode i njena funkcija nije u potpunosti razvijena, slabije se luče znoj i sebum zbog čega je ovakva koža sklona isušivanju i veoma osetljiva na dejstvo spoljašnjih uticaja. Za regiju kože pod pelenama preporučuju se masne kreme na bazi VODA/ULJE sa masnom fazom koja sadrži visoko prečišćeni lanolin, tečni parafin, silikonska ulja i brojna biljna ulja. Kao aktvni sastojak koji bi trebalo da štiti od infekcije i smiruje upalu preporučuje se ekstrakt kamilice, zatim bisabolol, alantoin i pantenol.
Aktivna komponenta BISABOLOL, odnosno ekstrakt kamilice koju sadrži Originalan Pavlovićeva mast za beeb dozvoljena je za upotrebu kod beba i kod dece i ima antiinflamatorno, odnosno protivupalno, umirujuće i blago antiseptično delovanje na osetljivu kožu beba i dece. Pavlovićeva mast koristi 100 % prirodni BISABOLOL nemačkog  proizvođača Merck. Pavlovićeva mast sa ovim sastojkom, takođe može da redukuje crvenilo na koži od UV zraka.

 

Originalna Pavlovićeva mast sa ektoinom

Najnovija formula Originalna Pavlovićeva mast sa ektoinom, imuno i UV zažtitom preporučuje se svim uzrastima. Ektoin je prirodna supstanca otkrivena u pustinjama i slanim jezerima u Egiptu koja je služila mikroorganizmima da se zaštite od štetnih efekata UVB i UVA zračenja, kao i od isušivanja i ekstremnih temperatura. Ektoin intenzivno pomaže zadržavanju vlage u koži, štiteći takozvani hidrolipidni sistem, koji je odgovoran za barijernu funkciju kože. Kada dođe do oštećenja kože u pelenskoj regiji, ona je suva i dehidrirana, puca i ojeda se i sve ukupno predstavlja osnov za nastanak infekcije kože. Ektoin deluje regenerišuće na ćelije kože, omogućavajući joj da zadrži elastičnost i lep izgled.

Za više informacija o ovom proizvodu pogledajte zvanični sajt laboratorije Dr Pavlović klikom na ovaj link.

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Da li su svi proizvodi sigurni za Vašu bebu

Da li su svi proizvodi sigurni za Vašu bebu

Identifikovanje bezbednih proizvoda za bebe je teško, posebno kada postoji ...
Prekretnica za bebe: zašto ne prestaju da plaču

Prekretnica za bebe: zašto ne prestaju da plaču

Novopečenim mamama dosta problema zadaje plač beba. Zašto toliko plaču, da ...
Kako pravilno negovati penis vašeg dečaka?

Kako pravilno negovati penis vašeg dečaka?

Majke tek rođenih dečaka susreću se sa nečim o čemu nikad pre nisu vodile brigu, a to je ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri