13
May
2014

Kako najlakše organizovati dečiju rođendansku zabavu

Zahvaljujući uslugama koje nude dečije igraonice i ketering službe organizacija dečijeg rođendana je u mnogome olakšana.

Kompletna priprema rođendana se sastoji u odabiru odgovarajućeg prostora, slanju pozivnica, odabiru torte i posluženja. Proslava dečijeg rođendana je poseban dan i tada sve mora biti savršeno.

 

Proslavite rođendan u dečijoj igraonici

Dečije igraonice su mnogo pogodnije mesto za proslavu dečijih rođendana do stana ili restorana. Same igraonice pružaju veliku pomoć u organizaciji rođendana. U saradnji sa ketering kućom dečija igraonica Vam može obezbediti tortu, ali i slano i slatko posluženje. Animatori i vaspitači osmišljavaju ceo koncept rođendanske zabave. Oni su zaduženi i za brigu oko dece na rođendanu. Roditelji se mogu potpuno posvetiti starijim gostima dok decu zabavljaju i kontrolišu animatori.

Dečije igraonice nude nekoliko varijanti proslava dečijih rođendana. Možete se odlučiti za klasičan koncept rođendana, rođendan maskembala, ili disko žurku, u zavisnosti od uzrasta i želja deteta. Klasičan koncept podrazumeva zabavu na poligonima za igranje, koji sadrže bazene sa lopticama, balone na kojima deca mogu skakati i lavirinte sa preprekama za male istraživače. Kostime za maskembal obezbeđuje igraonica. Takve rođendane preferiraju deca mlađeg usrasta, dok oni nešto stariji mališani više vole disko rođendanske žurke. Igraonice poseduju posebne prostorije, opremljene gotovo autentično kao i prave diskoteke, za disko žurke.

 

Poručite tortu u najboljoj poslastičarnici

Torta mora biti posebna. Izaberite tortu u obliku lika iz crtanog filma ili bajke i sigurno da nećete pogrešiti. Voćne torte nisu dobar izbor za dečije rođendanske zabave, jer su deca veliki ljubitelji čokolade i daleko više vole čokoladne torte. Potrudite se da veličina torte odgovara broju gostiju kako bi svako dobio bar po jedno parče. Nećete pogrešiti ni ako poručite nešto veću količinu jer deca neretko jedu samo tortu na rođendanu. Vatrometi na torti će upotpuniti doživljaj duvanja svećica, pa se s’toga potrudite da obezbedite bar jedan za rođendansku tortu Vašeg mališana.

 

Angažujte ketering službu za pripremu posluženja

Kako ne biste nekoliko dana pred rođendan proveli u kuhinji pripremajući hranu, najbolje je da angažujete ketering službu koja će obaviti kompletnu pripremu hrane za Vas. U meni rođendanske zabave uvrstite jela koja vole i deca i odrasli. Poručite slane zanimacije, kanapee, rolnice, salate i nećete pogrešiti. Za posluženje odraslih možete poručiti i roštiljsko meso. Važno je da svaki gost pronađe ukusan zalogaj za sebe.

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Razmaziti dete - jedna od navećih roditeljskih grešaka!

Razmaziti dete - jedna od navećih roditeljskih grešaka!

Od trenutka kad saznate da ste u drugom stanju vaš život se potpuno menja. Radosna ...
Naučite dete kako da ceni poklone!

Naučite dete kako da ceni poklone!

Kao roditelju, ništa vam ne pruža veće zadovoljstvo, nego kad vidite da vam je dete srećno. ...
Šta ako dete odbija da jede?

Šta ako dete odbija da jede?

Svaki dan ista priča. Sedate za sto da ručate, a dete opet pravi dramu. Šta ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Bicikl

Roleri