Postovala: Nataša Ilić
18
Jul
2013

Zabavite se sa klincima na plaži

Pregledano: 6260 puta

Osim svakodnevnog kupanja koje deci predstavlja uobičajenu zabavu na moru, postoji još mnogo načina da se zabave u hladu

Na plažu, osim raznih igračaka na naduvavanje, možete poneti i boje, flomastere, lepak. Ne možete ni zamisliti koliko se toga možete na plaži napraviti od kamenčića!

Deci će biti zabavno, za početak, da sakupljju razne neobične oblike kamenčića i školjkica. Kombinovanjem raznih oblika mogu da nastanu prava umetnička dela. Možete praviti brodiće, jedrilice i bojiti ih raznim bojama, što veselije. Možete praviti mornare, crtati im oči, bojiti im uniformu u prave mornarske boje.

deca na plazi

Ako se kupate na pešćanoj plaži, nikako nemojte zaboraviti da napravite dvorce od peska, razne tunele i mostove. Deci ćete boravak na plaži učiniti još zanimljivijim i zabavnijim, a vi ćete se vratiti u detinjstvo i igrati u pesku. Predlažite im zahtevne skulpture od peska da bi imali što veći izazov i da bi se što duže zabavljali.

igranje na plazi

Organizujte razna takmičenja u prodičnim zabavama. Na primer, ko će preneti više mora u lopatici do kantice. Videćete koliko vam zabavno može biti kada igrate igru: ko će preneti više vode u kantici bez ruku. Nosite kanticu zubima i pazite da vam se voda ne prospe iz nje, a pritom budite brzi. Bodrite jedni druge, navijajte i mnogo se smejte.

dvorac od kamencica

Napravite sami svoje razglednice. Neka deca crtaju, pišu po raznim kartončićima, neka ostavljaju otiske kamenčića i školjkica, a vi samo napišite tačne adrese i zalepite markicu.

Leto na moru je vreme godišnjeg odmora, vreme kada više vremena provodite sa svojom decom. Iskoristite ga maksimalno i igrajte se kao kad ste i sami bili deca. Uz odličnu zabavu, priuštićete deci nezaboravan godišnji odmor.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Šta bajke poručuju vašoj deci?

Šta bajke poručuju vašoj deci?

Klasične bajke, kao što su „Pepeljuga“, „Snežana i sedam patuljaka“ i ...
Teme za razgovor sa tinejdžerom

Teme za razgovor sa tinejdžerom

Kako je bilo u školi, kako si proveo dan - sva ta pitanja završe bledim ...
6 neprijatnih stvari koje Vam dete može reći-peti deo

6 neprijatnih stvari koje Vam dete može reći-peti deo

NE DOZVOLJAVAŠ MI DA RADIM ŠTA JA HOĆU! Karl od 10 ...
HP
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -3°c

Bicikl

Roleri