22
May
2014

Potpetice u "nude" boji: Trik za savršeno duge noge!

Pregledano: 4672 puta

Visoke potpetice su najbolji prijatelj svake prave dame. Igraju veliku ulogu u dobrom stilu, i često su glavni adut za zavođenje i podizanje samopouzdanja.

Narednih par redova doneće vam priču o potpeticama u "nude" boji, koje su imperativni trend i vaš najbolji saveznik u seksi izgledu!

Hajde da pre svega, za one neupućene, objasnimo šta je to "nude" boja. Pod nude bojom podrazumevamo sve nijanse boje kože, od najsvetlije bež i boje šampanjca do onih tamnijih tonova, u boji mesa i pudera.

Zašto su visoke potpetice u upravo "nude" boji must have  u vašem cipelarniku? Zato što ne postoji stvar uz koju se stilski i koloritno ne slažu, izdužuju nogu na najbolji mogući način i čine da telo izgleda daleko savršenije, te čitavu odevnu kombinaciju čine elegantnom i prefinjenom.

Sa njima prosto nema greške! Najbolji efekat postići ćete ako se potrudite da nijansa salonki ili sandala bude identična vašoj boji kože. Zaboravite dosadne,crne salonke koje često ne idu uz vesele i jarke boje i što pre nabavite jedan par  potpetica u "nude" boji. Boja kože je nova crna! 

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

PERTINI
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 15°c

Bicikl

Roleri