07
Aug
2012

Potpetice u nude boji: nezaobilazan trend!

Pregledano: 10430 puta

Visoke potpetice su najbolji prijatelj svake prave dame. Igraju veliku ulogu u dobrom stilu, i često su glavni adut za zavođenje i podizanje samopouzdanja. Narednih par redova doneće vam priču o potpeticama u nude boji, koje su prosto imperativni trend!

Hajde da pre svega, za one neupućene, objasnimo šta je to nude boja. Pod nude bojom podrazumevamo sve nijanse boje kože, od najsvetlije bež i boje šampanjca do onih tamnijih tonova, u boji mesa i pudera.

   stikle u boji koze

Rekli su o visokim potpeticama:


"Kada žena kupuje cipele, nikada ne gleda u samu cipelu. Stane i gleda se u ogledalo… svoje grudi, zadnjicu… napred, sa strane i tako dalje. Ako joj se sviđa kako ona sama izgleda, tada će razmisliti o kupovini cipela." Kristijan Lobutin

 

"Nikada ne možeš preterati u razmišljanju o tome koje cipele ćeš obuti. Mnoge žene misle da su cipele nevažne, ali obuća je pravi dokaz da je žena elegantna." Kristijan Dior

Zašto su visoke potpetice u upravo nude boji must have  u vašem cipelarniku? Zato što ne postoji stvar uz koju se stilski i koloritno ne slažu, izdužuju nogu na najbolji mogući način i čine da telo izgleda daleko savršenije, te čitavu odevnu kombinaciju čine elegantnom i prefinjenom.

 

Sa njima prosto nema greške! Najbolji efekat postići ćete ako se potrudite da nijansa salonki ili sandala bude identična vašoj boji kože. Zaboravite dosadne, crne salonke koje često ne idu uz vesele i jarke boje i što pre nabavite jedan par  potpetica u nude boji. Nude je nova crna! 

              

    

 

 

 

   stikle u boji koze

   stikle u boji koze

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
2101,oo
prava cena : 2521.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 1°c

Bicikl

Roleri