08
Nov
2012

Predstavljene nove kolekcije "Venera" i "Cirkon" Zlatarne Celje koje bude boginju u vama!

Pregledano: 12431 puta

Vodeći dizajneri nakita predstavili aksesoar ledene lepote!

Modni stilisti za predstojeće hladne dane preporučuju nakit ledene lepote i diskretnog sjaja, koji daje poseban pečat svakoj dami. Dizajneri Zlatarne Celje predstavili su komade koji odgovaraju najnovijim svetskim trendovima, dok istovremeno u sebi nose vanvremensku aktuelnost i neprolazan stil.

   

Nove kolekcije nakita Zlatarne Celje pod nazivom "Venera" i "Cirkon" odišu vedrinom i elegancijom, a moderan dizajn i vrhunska izrada čine komade jednostavnim za kombinovanje u svim situacijama.

   

"Zlatarna Celje pobrinula se da oslobodi boginju u vama, onu koja prati trendove i u svakoj prilici želi da izgleda sofisticirano", poručuju u Zlatarni Celje.

Zdenka Šamec, dizajnerka kolekcija savetuje da su odsjaj i raskošan izgled glavne karakteristike nakita za sezonu jesen zima 2012/2013.

   

"Obe kolekcije odlikuje minimalistički, svedeni, ali istovremeno i veoma upečatljiv dizajn. Centralni kamen kolekcije ’Venera’ je crn špinel, a njegova obrada daje mu atraktivan izgled. Kombinacija kontrasta, belog zlata i crnog kamena je uvek moderna i šik. Druga kolekcija oplemenjena je Swarovski cirkonom, a jedinstven pečat joj daje poseban laserski natpis Swarovski Zirconia", poručila je Zdenka Šamec.

   

Kolekcije nakita "Venera" i "Cirkon" sastoje se od prstena, minđuša i priveska izrađenih od 14kt belog zlata. Neobičan spoj plemenitog metala i sjajnog špinela očaraće dame koje vole sportsku eleganciju i one koje neguju glamurozan i neobičan stil, dok će Swarovski cirkon oplemenjen belim zlatom delovati mistično i senzualno pružajući vam elegantnu, vanvremensku notu.

   

Modeli iz novih kolekcija Zlatarne Celje odlično se uklapaju u svakodnevni stil, a na glamuroznim večerama predstavljaju nezaobilazan detalj. Ako u garderoberu imate svečanu haljinu, a još niste imali priliku da je obučete, nakit Zlatarne Celje pružiće vam željenu otmenost i gracioznost. Sezona novogodišnjih praznika uskoro počinje, a uz ove detalje radosni trenuci ostaće zauvek u pamćenju. Sa minđušama, u kombinaciji sa prstenom i priveskom iz istoimene kolekcije, bićete zapamćene kao dama koja obasjava svojom pojavom.

   

Zlatarna Celje

Čekamo da Zlatarna Celje napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 0°c

Bicikl

Roleri