02
Jun
2012

Promenite loše navike vašeg partnera

Pregledano: 4944 puta

Hrkanje, urlanje i ostavljanje stvari po kući su samo jedne od njegovih loših navika

OStavlja stvari i obuću po kući- cela kuća je u haosu, samo iz razloga što on ne uspeva da bude organizovan po pitanju majica, farmerki, cipela i patika. Pravo rešenje za to je praksa. Praksom se sve postiže i uči. Počnite sa umiljatim tonovima i primedbama, dok vaš partner ne shvati da treba da pospremi za sobom. Vremenom će i sam naučiti da taj nered koji je napravio, uopšte nije lep prizor i da se svi, pa i on sam sapliće o njega. Polako će početi da rasklanja i da se trudi da i vama bude lepo.

Utakmica i pivo sa drugarima petkom uveče- To je sasvim u redu. Nije strašno, iako vi zbog toga možda ne možete da odgledate vaš omiljeni film ili da se posvetite vašem kućnom hobiju, ali to nije za zameriti. Ej, pa svi muškarci i u zrelim godinama požele da se jednom nedeljno osećaju kao nestašni dečaci i da izigravaju "Petra Pana". To je sasvim normalno za mušku populaciju, ali imajte to na umu da su oni večiti avanturisti i da žele da se druže sa svojim drugarima. Jedini problem je taj, kada vi morate da pospremite nered posle "lude žurke" petkom uveče. Nemojte da brinete, vreme je za diplomatsko rešenje. Dajte dodatni bonus vašem partneru, time što ćete mu dozvoliti dva puta nedeljno, utakmicu i pivo sa drugarima, uz obećanje da će sve biti cakum-pakum u stanu kada se vi vratite. Znači bez praznih flaša, čaša, tanjira i razbacanih grickalica po podu, je jedini uslov da se on oseća kao pravi i zadovoljni muškarac. A može i usisivač da uđe u taj diplomatski sporazum, šalimo se...Dovoljna je spremljena i uredna kuća i vaš partner na kauču.

Njegovo zdravlje- Ne vežba, ne šeta, ne ide kod lekara. Umesto toga da mu popujete i nazivate ga čovekom koji ne brine za porodicu jer se ne čuva, ponavljajte mu koliko ga volite i koliko vam je važno da bude zdrav. Smislite rekreaciju u kojoj ćete uživati zajedno i zakažite mu preventivni lekarski pregled.

Njegov posao- Neki od muškaraca ne beže od posla i vole da rade, dok ova druga grupa jesu muškarci koji i nisu baš tako radni. Za prvi tip osobe, gledajte da se kod kuće oseće opušteno i rasterećeno. Kod druge grupe muškaraca bi trebalo na jedan fin i dobronameran način da obavite razgovor. U tom razgovoru, napomenite mu da želite da zajedno gradite budućnost i kako i vi i on želite uspešnu zajedničku budućnost. Kada se vraća sa posla, nemojte ga gnjaviti pitanjima i potpitanjima, a ako sam prvi počne priču, pažljivo ga saslušajte. Ukoliko su vaše ambicije, idalje veće od njegovih, vreme je da se fokusirate na sopstvene ciljeve.

Ponekad nema osećaj za dodir- ne brinite, u muškoj je prirodi da je borac, da osvaja i da pokazuje svoju snagu. Muškarci međusobno to jako dobro znaju. Ponekada vam se čini da  mu vi dođete kao drugar za sparing, ali i to je opravdano. To su najednostavnije rečeno samo muškarci. Nekada i žene treba da prihvate ulogu njegovog drugara i da se zainteresuju za snagu njihovog partnera, jer će i one time ojačati svoj duh i gledati na neke stvari iz "muškog ugla".

Primećuje obdarene devojke na ulici, televiziji...- vi ste svetli, a on mašta o markantnim i izazovnim devojkama ili obrnuta situacija da ste tamni, a on bi pored sebe hteo izazovnu platinastu Pamelu. Nema razloga za uzbunu. Namerno ističite to što jeste i pojačajte boju vaše kose, ali i istaknite svoje obline, noge, šminkajte se, kupujte skulje preparate i negujte sebe. Kupujte otvoreniju i elegantniju garderobu, upišite kurs plesa, pokažite mu plesne korake. Stavljajte svakim danom pred njega, novi izazov. Vaš partner će biti preokupiran vašim novim "ja".


Sandra Crnogorac

Čekamo da Sandra Crnogorac napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

OVO LETO DARUJTE SEBI I DRUGIMA

OVO LETO DARUJTE SEBI I DRUGIMA

Svaki Čovek želi da bude srećan, da voli, bude voljen , da stvara, da ostvaruje svoje planirane ciljeve, da bude ...
Čaša vina dnevno za zdravlje i dugovečnost

Čaša vina dnevno za zdravlje i dugovečnost

Vino je neizostavni deo kako kulinarske kulture, tako i svakodnevnog života, bivajući neretko ...
Položaj u kojem spavate govori o vašem karakteru

Položaj u kojem spavate govori o vašem karakteru

Spavate li sklupčani na boku, vi ste druželjubivi, a oni rašireni po celom krevetu cinični. Naime, položaj u ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 12°c

Roleri

Bicikl