Postovala: Nataša Ilić
24
Dec
2012

Prva revija mlade kreatorke Nine Milojević

Pregledano: 3923 puta

Mlada kreatorka Jelisaveta Nina Milojević imala je svoju prvu modnu reviju pod nazivom "One" u predstoničkom klubu "Krug"

Nina je prvenstveno modna blogerka i student modnih studija na prestižnom Univerzitetu "London College of Fashion". prva revija nine milojevic

Na reviji su predstavljene elegantne, svečane haljine. Mlada dizajnerka koristila je vrhunske materijale uvezene iz Londona. Modele su, umesto manekenki, nosile plesačice kluba Ris.

 - "One" simbolično predstavlja moj početak, moju prvu reviju, moje prve velike korake u modnom svetu... A nadam se da će me taj broj pratiti i u daljoj karijeri i da ću i u mnogim drugim stvarima biti prva. Na reviji "One" predstavljene su uglavnom elegantne haljine koje obožavam i najčešće  privatno nosim - rekla je Jelisaveta Milojević. 

U Nininim kreacijama, plesu, šampanjcu i novogodišnjoj atmosferi uživali su i Branislav Lečić, glumac, Andrej Miličić, tlelevizijski voditelj i Ninin stariji kolega Zvonko Marković.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 13°c

Roleri

Bicikl