Postovala: Milica Zorić
11
Apr
2011

"Rango", animirani film

Pregledano: 2680 puta

crtani film Rango

Dugometražni crtani film koji je najavljivan kao novo spektakularno ostvarenje reditelja Gore Verbinskog (autora filma „Pirati sa Kariba“) od 17. marta prikazuje i u našim bioskopima.


Glasove animiranim junacima u priči o najsmešnijem kameleonu na svetu pozajmljuju Džoni Dep, Isla Fišer, Ebigejl Breslin, Alfred Molina, Bil Nighi i Timoti Olifant.


 Rango, koji je ceo život proveo kao kućni ljubimac posmatrajući svet kroz stakleni terarijum, ostaje izgubljen u pustinji Mohave, gde će nabasati na gradic Prašinu. Nada se da će se uklopiti ali se ubrzo izdvaja i nesvesno postaje novi šerif i njihova poslednja nada da nadju vodu. Ubrzo mu je jasno da stvari u ovom malom gradu (kao i u većini ostalih u realnom životu) nisu tako čiste i da  je u velikoj nevolji. Rango je spreman da pokuša da se izbori za pravdu, a da li će uspeti pogledajte u bioskopima.


Biće na repertoaru u Steru, Koloseju, Takvudu u Beogradu, Areni Cineplex u Novom Sadu i Steru u Podgorici.


Animirani filmovi koje smo poslednjih godina gledali zadali su visoke standarde. Sama glumačko-rediteljsaka postava nam je dala povod za možda malo prevelika očekivanja. Ovo je standardni crtani fim sa predvidljivim i “već vidjenim” scenariom. Ne ostavlja me utisak da je prva polovina filma mnogo zanimljivija sa kvalitetnijim duhovitim momentima dok se ostatak stapa u pomalo bezlicnu pricu. Ukoliko ne ocekujete previše film vas neće razočarati. Ipak je ovo pravi crtani a njegova primarna publika su deca.

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Porodične svađe: šta činiti?

Porodične svađe: šta činiti?

U svakoj porodici s vremena na ...
Mayanski Kin za 30.10.2013.

Mayanski Kin za 30.10.2013.

Samopostojeća Luna Sove*Limi 13 Kin 260,Žuto Kosmičko ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 1°c

Roleri

Bicikl