22
Aug
2011

Sandale od čistog zlata optočene dijamantima

Pregledano: 6630 puta

Najskuplje sandale na svetu koje još uvek na veliko iznenađenje nisu prodate

Najskuplje sandale na svetu još uvek nisu prodate

Iznenađujuće, ali najskuplji par sandala na svetu još uvek nije prodat. Obično poznate i one malo manje poznate zvezde i zvezdice žure da što pre kupe ekskluzivne stvari, ali ovog puta niko nije bio posebno zainteresovan. Tačnije, bilo je onih koji su se raspitivali i razgledali ali za pet meseci nijedan par nije prodat.

Ove famozne sandale, čija je cena neverovatnih £ 140,000 ($ 319,460), u potpunosti su napravljene od čistog zlata i optočene sa više od 2.000 dijamanata! Sa druge strane, primećujemo da je dizajn prilično jednostavan ali pri tom veoma elegantan.

Papreno skupe sandale su ideja britanskog dizajnera nakita po imenu Christopher Michael Shellis, koji je jednom prilikom izjavio da mu je bilo potrebno tri godine da osmisli a zatim i ostvari svoju zamisao.Govoreći o prodaji svojih skupih sandala on je rekao:

“Bilo je mnogo postavljenih pitanja o materijalima i samom kvalitetu izrade, ali od konkretne prodaje još uvek ništa. Sandale su stvorili pravi stručnjaci, ali do njihove prodaje je još uvek dug put, mislim da je jedan od razloga pitanje verodostojnosti.

Cilj ovog projekta je kreiranje jedinstvene forme nakita koji možete da nosite na nogama. Ubeđen sam da će one vremenom dobiti na značaju, kao i da će biti smatrane blagom modernog doba. Dodao bih da je za njih garancija večnost, odnosno zbog prirode materijala od kojih su sandale napravljene mi možemo da garantujemo da će trajati bar 1000 godina.”

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

COOLERMASTER
704,oo
prava cena : 844.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 9°c

Bicikl

Roleri