Postovala: Ona portal
27
Dec
2012

Savršen poklon za savršenog muškarca

Pregledano: 3708 puta

Ove zime Gillette je damama lični vodič za kupovinu

Zimski praznici su posebni za sve ljude. Ovo je deo godine kada je sve moguće, kada se čuda dešavaju. Nova godina predstavlja novi početak i šansu za uspeh za sve.

Ali pored svega ovoga, jedan od glavnih razloga zašto svi uživaju u ovom specijalnom prazniku su svakako pokloni i sam čin darivanja. Ali koliko god uživamo da kupujemo raznorazne stvari za sebe, takođe se osećamo jako lepo kada kupujemo poklone za one posebne muškarce u našim životima.

Bez obzira da li žene kupuju za svog muža, brata, oca, strica ili samo prijatelja, one ulože svu svoju ljubav u izbor savršenog poklona. Ali nažalost, često je jako teško da kupite to nešto posebno što će ga oduševiti. Iako se čini da muškarci nisu toliko komplikovani i zahtevni u pogledu stvari koje žele, žene često imaju problem da nađu pravi poklon za njih.

Ove sezone imali smo malu pomoć Gillette ambasadora

  • Ivana Ivanovića,
  • Milana Kalinića i
  • Boška Jakovljevića

koji su nam otkrili da je savršen poklon za vašeg muškarca bliži nego što mislite. Nema potrebe da tražite dalje, poklonite mu odličan start za 2013. sa Gillette Fusion ProGlide poklon paketom. Gillette Fusion ProGlide brijač ima sedam veoma preciznih, unapređenih, redizajniranih glavnih sečiva sa tanjim, finijim ivicama.

Rezultat: klizanje bez napora kroz dlake za Gillette najudobnije brijanje ikada. Kao i svaki dobar poklon Gillette Fusion ProGlide brijači uključuju niz jedinstvenih tehnologija koje rešavaju osnovne uzroke koji izazivaju nelagodnost prilikom brijanja.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
3180,oo
prava cena : 3816,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 15°c

Bicikl

Roleri