Postovala: Ona portal
01
Mar
2012

Senzualni zlatni i srebrni nakit sa motivima ljubavi

Pregledano: 6002 puta

Obradujte voljene osobe specijalnom osmomartovskom ponudom Zlatarne Celje

Beograd, 29. februar 2012. - Dan žena idealna je prilika da osobi koju volite poklonite nešto trajno, što će je uvek podsećati na Vas. Pošto odabir pravog poklona često zadaje „slatke“ muke, saveti kako da voljenu osobu „oborite s nogu“ uvek su dobrodošli.

Zlatarna Celje pripremila je i ove godine raznovrsnu ponudu zlatnog i srebrnog nakita za 8. mart. Moderne, romantične i upečatljive kolekcije zrače neprolaznom elegancijom i idealan su poklon kojim ćete svoju damu ostaviti bez daha.

Iz raznovrsne ponude nakita za Osmi mart, dizajneri Zlatarne Celje izdvajaju romantičan komplet sačinjen od minđuša, priveska i ogrlice. Dimni kamen u kombinaciji sa cirkonima dostupan je belom i crvenom zlatu, a posebnu draž kolekciji daju večni motivi srca, izrađeni na moderan i atraktivan način.

Idealan poklon pronaćićete i u srebrnoj kolekciji Zlatarne Celje, koja nudi bezbroj komada sa motivima ljubavi. Nakit Lencia, mešavinom moderne tehnologije i ručne izrade, reflektuje savremenu viziju. Nakit Lencia se nosi sa zadovoljstvom, atraktivnog je dizajna, a posebno će privući one koji u sebi skrivaju drske čarolije mladosti, bez obzira na godine. Zato Lencia savršeno pristaje damama svih generacija.

Bilo da se odlučite za ogrlicu, narukvicu ili prsten, napravićete dobar izbor jer se nakit Zlatarne Celje nosi sa zadovoljstvom i ulepšava svaku odevnu kombinaciju. Elegantne i upečatljive, kolekcije Zlatarne Celje odišu nežnošću i šalju poruku da su odabrane i poklonjene s ljubavlju.

 

###

O Zlatarni Celje

 

Zlatarna Celje trenutno je najveći i najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita sa tradicijom dugom više od 160 godina. Kompanija je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia u segmentu nakita i Aurodent u segmentu dentala. Misija kompanije izgrađena je na dobro poznatoj tradiciji, kvalitetu i prepoznatljivom brendu, kao i širokoj paleti proizvoda za muškarce i žene svih dobi. Primarni cilj  Zlatarne Celje je zadovoljstvo kupaca.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 8°c

Bicikl

Roleri