04
Nov
2012

Šta tvoje cipele govore o tebi?

Pregledano: 12713 puta

Da li izbor cipela može da ukaže na to kakve smo kao osobe? Možda i može! :)

Odelo čini čoveka? Svi znamo da je čovek mnogo više od onoga što nosi, ali ipak sam izbor odeće i naklonost određenim stilovima dosta govori o ukusu, statusu i sklonostima osobe, te na određeni način gradi prvi utisak drugih o nama. A da li i cipele govore nešto o nama: ko smo, kakve smo, šta volimo, čemu se divimo, koliko nas zanimaju moda, detalji, koliko smo u toku sa vremenom i trendovima? Psiholozi su potvrdili ovu tezu, ujedno pokušavši da iskristališu profil žene na osnovu izbora cipela. Čitava priča jeste pomalo naivna i neozbiljna, ali svakako je interesantna, a ko zna, možda uspete i da se pronađete! Pa evo šta vaše cipele govore o vama!

1. Visoke potpetice: Ako volite štikle vi ste najverovatnije neobična i dopadljiva osoba, koja potajno čezne za pažnjom. Pomalo ste hiroviti, čak i razmaženi, ali uvek dobijete ono što želite. Sigurni ste u svoje moći i seksepil, i nimalo vam ne smeta što vas pojedinci doživljavaju kao plitku i budalastu devojku!

   visoke potpetice

2. Baletanke: Pripadnice lepšeg pola koje se najradije odlučuju za baletanke jesu slatke, prijatne, povremeno predvidive i dosadne. Duboko u duši i dalje ste dete. Iznova se trudite da budete otvoreni i pristupačni, ali ipak retko koga puštate u svoj svet. Uglavnom ste ljubazni i pažljivi, a muškarci vas doživljavaju kao osobu kojoj je potrebna zaštita.

   baletanke

3. Bajkerske čizme: Devojke i žene čiji je izbor "tvrda", rokerska obuća, poput aktuelnih bajkerskih čizama hladne su, odmerene i pomalo egocentrične. Ne veruju ljudima, pa su uglavnom veoma samostalne, ali su istovremeno i veoma osetljive i stalo im je do međuljudskih odnosa. Pametne su i uvek se iznova iznenade ljudskom grubošću i neadekvatnim ponašanjem.

   bajkerske cizme

4. "Muške cipele": Ako se odlučujete za cipele inspirasane muškom obućom ("oksfordice") uzdržane ste i radije skrivate svoja osećanja, čak i kad izgarate od istih. Znate šta želite i gazite ka cilju bez obzira šta drugi misle o tome. Precizni ste i pronicljivi, a niste skloni lakom sklapanju prijateljstava.

   oksfordice

5. Sportska obuća: Devojke kojima su slaba tačka patike i uopšte uzev izrazito sportska obuća važe za aktivne, normalne i druželjubive. Vole putovanja i da budu stalno u pokretu. Uvek se trude da budu okružene ljudima koje vole i poštuju.

   patike u trendu

6. Platforme: Žene koje radije od visokih potpetica biraju nešto udobnije platforme obično su jednostavne, samopouzdane i snažne u ljubavi. One su i sklone oklevanju i dvoumljenju, a u ljudima traže pouzdanost i poverenje.

   platforme

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
5
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

WEG
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Bicikl

Roleri