Postovala: Senka Ivetić
23
Apr
2013

Stil Selene Gomez kao inspiracija za matursku haljinu

Pregledano: 7554 puta

Drage mlade dame, da li ste već počele da razmišljate o tome kakvu haljinu biste volele da ponesete te glamurozne večeri, da li ćete je kupiti ili sašiti? Ukoliko još uvek niste odlučile, mi vam predlažemo da se ugledate na stil mlade glumice i pevačice.

Drage damice, bliži se veče proslave mature, a to je prilika da se doterate, obučete toalete koje inače nemate prilike da nosite u svakodnevnom životu, pa ni na dosadašnjim proslavama, jer je proslava mature prilika da budete glamurozne, elegantne i prefinjene. Ukoliko još niste odlučile kako će izgledati vaša maturka haljina, mi smo odlučili da vam predložimo kao uzora mladu glumicu i pevačicu Selinu Gomez. Njen izgled uvek je umeren, elegantan i što je najvažnije o čemu morate da razmišljate kada birate svoju matursku haljinu, primerena svojim godinama.

Najčešća  greška koju mlade devojke prave jeste da obuku haljinu kojoj je mesto sceni, uz scensku šminku i osvetljenje jer uživo ona nema nikakvog smisla. Takve haljine nisu primerene ni mestu, ni prilici,  ni godinama maturantkinja. Razmisljajte o tome da treba da se pojavite u tome pred profesorima koji zaslužuju poštovanje jer su vam preneli znanje koje će vam u život mnogo značiti, pred roditeljima koji su veoma ponosni što je jedno poglavlje vašeg života uspešno završeno, ali je bitno da ćete te slike sa mature i vi gledati ceo život i treba za dvadeset godina da budete ponosne na svoj izgled, a ne da pomislite: „Sta mi bi?!“. Vi niste niti pevačica, niti glumica ili druga medijska ličnost, već mlada osoba koja proslavlja svoj uspeh koji se tiče obrazovanja.  Zato, naš savet jeste da se odlučite za nešto klasično, sa malim primesama šika i trenda. Selina Gomez je mlada zvezda čiji stil je umeren, ali veoma u trendu. Pogledajte i pametno izaberite. Srećno!

selena

selena

selena

selena

selena

selena

selena

selena

selena

selena

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
7
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 11°c

Bicikl

Roleri