Postovala: Ona portal
29
Dec
2012

3D kućni bioskop iz udobnosti vašeg doma

Pregledano: 6906 puta

Do pre nekoliko godina kućni bioskop u tri dimenzije bio je samo predmet fantazije. Međutim, sa ulaskom 3D projektora na tržište, ovaj koncept postao je realnost.

Epson je kao lider u proizvodnji projektora sačekao momenat kada je usavršio 3D tehnologiju i kada se pojavio zadovoljavajući broj 3D naslova i igara, i najzad predstavio kvalitetne 3D projektore koji opravdalaju Epsonovu lidersku poziciju u ovom segmentu.

Jedno od 3D rešenja koja se mogu naći kod nas jeste bežični model EH-TW6000 sa Full HD podrškom. Projektovane slike su visokog kvaliteta, jasne i bogate detaljima. Tehnologija poboljšanja svetlosti daje 3D sadržaj koji je primetno svetliji ako ga uporedimo sa sadržajem koji daju ostali Full HD 3D projektori za kućni bioskop i tako ne zamara oči.

Kontrast koji iznosi 40,000:1, upotpunjen Epsonovom 3LCD tehnologijom i jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti I svetlosti u boji (2,200 lumena), omogućava gledanje sadržaja čak i pri dnevnoj svetlosti, bez potrebe da navlačite zavese.

Ovaj model je dizajniran za sve koji vole da gledaju multimedijalne sadržaje u visokoj rezoluciji i to ne samo u 3D već odlično prikazuje i dvodimenzionalnu sliku koju po potrebi možete konvertovati u 3D. Iako je reč o naprednom modelu, korišćenje je sasvim jednostavno. Instalira se lako, sliku možete brzo i lako poravnati, koristiti split-screen opciju i automatsku optimizaciju boja.

Sam projektor smešten je u kućište napravljeno od kvalitetne plastike u crnoj boji. Ventilacioni sistem koji se nalazi sa prednje strane je gotovo nečujan u radu i nema neprijatnog toplog vazduha koji obično izlazi iz projektora dok gledate omiljeni sadržaj. Ugrađeni zvučnici snage 10W daju sasvim korektan zvuk i time upotpunjuju bogatstvo vizuelnog sadržaja.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

CE&HA sajam u Beogradu - drugi po redu

CE&HA sajam u Beogradu - drugi po redu

Na svečanosti, kojoj je, između ostalih prisustvovao i ministar Rasim Ljajić, otvoren je regionalni sajam računarstva ...
3D kućni bioskop iz udobnosti vašeg doma

3D kućni bioskop iz udobnosti vašeg doma

Epson je kao lider u proizvodnji projektora sačekao momenat kada je usavršio 3D tehnologiju i kada se pojavio ...
Mac mini – mini računar moćnih performansi

Mac mini – mini računar moćnih performansi

Možda će vam delovati neverovatno ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min 0°c

Bicikl

Roleri