Postovala: Ona portal
29
Dec
2012

3D kućni bioskop iz udobnosti vašeg doma

Pregledano: 6544 puta

Do pre nekoliko godina kućni bioskop u tri dimenzije bio je samo predmet fantazije. Međutim, sa ulaskom 3D projektora na tržište, ovaj koncept postao je realnost.

Epson je kao lider u proizvodnji projektora sačekao momenat kada je usavršio 3D tehnologiju i kada se pojavio zadovoljavajući broj 3D naslova i igara, i najzad predstavio kvalitetne 3D projektore koji opravdalaju Epsonovu lidersku poziciju u ovom segmentu.

Jedno od 3D rešenja koja se mogu naći kod nas jeste bežični model EH-TW6000 sa Full HD podrškom. Projektovane slike su visokog kvaliteta, jasne i bogate detaljima. Tehnologija poboljšanja svetlosti daje 3D sadržaj koji je primetno svetliji ako ga uporedimo sa sadržajem koji daju ostali Full HD 3D projektori za kućni bioskop i tako ne zamara oči.

Kontrast koji iznosi 40,000:1, upotpunjen Epsonovom 3LCD tehnologijom i jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti I svetlosti u boji (2,200 lumena), omogućava gledanje sadržaja čak i pri dnevnoj svetlosti, bez potrebe da navlačite zavese.

Ovaj model je dizajniran za sve koji vole da gledaju multimedijalne sadržaje u visokoj rezoluciji i to ne samo u 3D već odlično prikazuje i dvodimenzionalnu sliku koju po potrebi možete konvertovati u 3D. Iako je reč o naprednom modelu, korišćenje je sasvim jednostavno. Instalira se lako, sliku možete brzo i lako poravnati, koristiti split-screen opciju i automatsku optimizaciju boja.

Sam projektor smešten je u kućište napravljeno od kvalitetne plastike u crnoj boji. Ventilacioni sistem koji se nalazi sa prednje strane je gotovo nečujan u radu i nema neprijatnog toplog vazduha koji obično izlazi iz projektora dok gledate omiljeni sadržaj. Ugrađeni zvučnici snage 10W daju sasvim korektan zvuk i time upotpunjuju bogatstvo vizuelnog sadržaja.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Štampajte fotografije kod kuće

Štampajte fotografije kod kuće

Sa dolaskom društvenih mreža, vidno je poraslo interesovanje za deljenjem fotografija, pa se moglo primetiti da ...
Facebook - deset saveta za lakši život

Facebook - deset saveta za lakši život

Saveti za korišćenje Facebooka pomoći će vam da ga bolje prilagodite sebi, svojim navikama, ...
Odlične fotografije na kućnom štampaču

Odlične fotografije na kućnom štampaču

Sigurni smo da se sa letovanja ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 4°c

Bicikl

Roleri