Postovala: Ona portal
16
Sep
2012

Aplikacije za Android - Viber, 3D sat i App 2 SD

Pregledano: 10312 puta

Viber aplikacija omogućava da zovete potpuno besplatno. 3D Clock ulepšava Android novim izgledom sata i vremenske prognoze. Aplikaciju App 2 SD omogućava slobodan prostor za instalaciju novih aplikacija.

Besplatno Android pozivanje i slanje poruka

Viber aplikacija za Android i iOS telefone omogućava da prijatelje i kolege zovete potpuno besplatno, ako i oni imaju tu aplikaciju.

Viber

Za razliku od Skype programa Viber samostalno nakon instalacije prepoznaje korisnike iz vašeg imenika, i ako oni imaju Viber nalog automatski ih dodaje na listu, odakle ih odmah možete pozivati i slati im SMS poruke ili slike.

Viber funkcioniše preko Wi-Fi mreže ili 3G/HSDPA konekcije, ali se uspostava veze i pozivi ne naplaćuju. Kvalitet razgovora je veoma visok, program ne sadrži reklame i obezbežuje maksimalnu zaštitu privatnosti korisnika.

Interfejs aplikacije je vrlo jednostavan, a ekranski vidžet omogućava da na poruke i poslate slike odgovorite bez aktivacije aplikacije, direktno iz vidžeta. Najnovija mogućnost Vibera jeste slanje grupnih SMS poruka za više korisnika odjednom.

Pozivanje se vrši veoma jednostavno. Odete u imenik svog Android telefona, izaberete opciju poziva ili pisanja poruke i kliknete na Viber logo. To je sve.

Aplikacija je besplatna i ocenjena sa čak 4.3 od strane preko 243 hiljade korisnika.

Nema razloga da je i vi ne isprobate.

 

3D sat i vremenska prognoza za Android

Uz pomoć aplikacije 3D Digital Weather Clock ulepšajte svoj Android “desktop” novim izgledom časovnika i vremenske prognoze.

3D Clock

Ova aplikacija instalira dodatni vidžet u 3D prikazu, koji morate samostalno da dodate na početni ekran i nećete naći njegovu ikonicu u Meniju telefona.

Podešavanja aplikacije omogućavaju praćenje vremena u svetskom ili domaćem vremenskom formatu – 12-časovno ili 24-časovno računanje vremena – prikazuje indikator baterije, stanje vremenskih prilika na trenutnoj lokaciji i temperaturu.

Dodatno, vidžet možete dopuniti informacijama za neki drugi grad, a levi i desni ugao na dodir otkrivaju detaljnjiju vremensku prognozu i aktiviraju Meni sa podešavanjem vremena, uključujuć i tu i alarm.

Aplikacija 3D Digital Weather Clock je besplatna, ocenjena je sa 4.1, ima svega 1.7 MB, može se prebaciti na microSD karticu i radi na svim Android telefonima do sada napravljenim.

Aplikaciju možete preuzeti ovde.

 

Kako da ubrzate Android telefon - vrlo lako!

Android svoju popularnost umnogome duguje upravo sjajnim i brojnim aplikacijama, ali šta da učinite kada vam za nove nestane mesta i telefon se uspori.

App2sd

Jednostavno, instalirajte besplatnu aplikaciju App 2 SD. Ona je osmišljena kao prva pomoć za sve vlasnike Adroid pametnih telefona, koji muku muče sa slobodnim prostorom za instalaciju novih aplikacija.

Poznato vam je da Android telefoni uglavnom dolaze sa unapred definisanom količinom memorije, koja vam je na raspolaganju za instalaciju aplikacija. Kada je popunite nastaje prava frka. Telefon prijavljuje greške tokom rada, ne možete normalno da koristite SMS poruke, ne prikazuju se sve notifikacije, obaveštenja, telefon postaje spor i ko zna šta sve još.

Potrebno je da korisnik vodi računa o stanju keš memorije, redovno je prazni, sve aplikacije, za koje je to moguće, treba da drži na SD kartici, a treba pratiti i memoriju koju tokom rada aplikacije zauzimaju.

Ono što je nezgodno jeste činjenica da su sve ove stvari većini korisnika još uvek “bauk”, ali i to da se ne snalaze svi sa Androidom “kao riba u vodi”. Potrebno nam je neko jednostavnije i elegantnije rešenje.

U stvari, treba nam App 2 SD aplikacija, koja će gotovo sve gore nabrojane stvari odraditi sama. Ona ima simpatičan, lak za snalaženje i pregledan interfejs, a sve akcije se, uglavnom odrađuju na jedan klik.

Ova mala aplikacija će prebaciti sve programe na SD karticu, naravno one za koje je to moguće uraditi, keš memorija za sve aplikacije prazni se jednim potezom, a tu je i mogućnost automatskog obaveštavanja, odmah nakon instalacije, da li se aplikacija može prebaciti na SD karticu. Telefon će biti rasterećeniji i samim time i brži.

App 2 SD preuzet je besplatno već preko devet miliona puta, besplatna je i dostupna u Android Play marketu već sada. Ocenjena je sa 4.5.

App2 SD preuzmite ovde.

(MONDO)

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

CE&HA sajam u Beogradu - drugi po redu

CE&HA sajam u Beogradu - drugi po redu

Na svečanosti, kojoj je, između ostalih prisustvovao i ministar Rasim Ljajić, otvoren je regionalni sajam računarstva ...
Epson pomaže u očuvanju retke vrste ptica u Hrvatskoj

Epson pomaže u očuvanju retke vrste ptica u Hrvatskoj

Kako bi pomogla u očuvanju divljih životinja u Hrvatskoj i regionu, kompanija Epson ...
Dođite po svoj fitness sat!

Dođite po svoj fitness sat!

Drage naše Sandalice, imamo fenomenalu vest. Stiglo je lepo vreme i svi smo krenuli sa ...
KINA
3180,oo
prava cena : 3816,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Roleri

Bicikl