Postovala: Damir Sabolic
13
Sep
2012

CE&HA sajam u Beogradu - drugi po redu

Pregledano: 1516 puta

Drugi po redu, Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) održava se na Beogradskom sajmu od 13. do 16. septembra ove godine.

Na svečanosti, kojoj je, između ostalih prisustvovao i ministar Rasim Ljajić, otvoren je regionalni sajam računarstva i potrošačke elektronike u Beogradu.

Drugi po redu, Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) održava se na Beogradskom sajmu od 13. do 16. septembra ove godine. Sajam je postavljen u dve najveće hale Beogradskog sajma – halama 1 i 4 na površini od oko 6.000 kvadratnih metara.

Nakon prošlogodišnjeg uspeha CE&HA sajma, organizator sajma predstavio je osetno veću i atraktivniju manifestaciju na kojoj posetioci imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, audio opreme, gedžeta, prateće opreme za računare, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike i kućnih aparata.

CE&HA sajam u Beogradu

Svoje učešće na CE&HA sajmu je uzeo veliki broj najpoznatijih svetskih kompanija. U okviru hale 4, gde su pretežno zastupljeni proizvođači bele tehnike i kućnih aparata, organizuje se niz prezentacija, kulinarskih atrakcija i sl.

U hali 1, u kojoj se nalaze ostali izlagači, na centralnoj bini se tokom svih dana sajma održavaju premijere i prezentacije najnovijih proizvoda i rešenja. Takođe, posetioco mogu i da besplatno gledaju filmove u CE&HA bioskopu, podržanom od strane kompanije CANON.

Posetioci mogu da obave i povoljniju kupovinu u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe, a mogu i da ostvare vrlo atraktivne sajamske popuste.

Ovogodišnji CE&HA sajam otvorio je ministar trgovine i telekomunikacija, gospodin Rasim Ljajić, koji je rekao da je IT industrija u Srbiji u poslednjem periodu ostvarila priliv investicija u iznosu od preko 260 miliona dolara, dok je telekomunikacioni sektor ostvario značajan napredak i stabilan rast.

Radno vreme sajma je od 10 do 19 sati, a cena ulaznice je 200 dinara.
Više informacija možete pronaći na internet adresi: www.ceha.rs.

(Izvor MONDO)

Damir Sabolic

Čekamo da Damir Sabolic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

CE&HA sajam u Beogradu - drugi po redu

CE&HA sajam u Beogradu - drugi po redu

Na svečanosti, kojoj je, između ostalih prisustvovao i ministar Rasim Ljajić, otvoren je regionalni sajam računarstva ...
Prenosivi GPS uređaji

Prenosivi GPS uređaji

Praćenje mape i pitanje za pravac i smer u toku putovanja su stvar prošlosti. GPS ...
iPod touch - najpoželjniji multimedijalni plejer

iPod touch - najpoželjniji multimedijalni plejer

Definitivno najnapredniji i ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 7°c

Bicikl

Roleri