15
Sep
2011

Ne može se bez kompjutera i tačka!

Pregledano: 2042 puta

navučena na kompjuter

 

E pa, bez kompjutera se stvarno ne može. Verovatno toga nismo ni svesni dok nam se ne desi da moramo bez njega – kao što se meni desilo pre neki dan. Neću sada da davim sa tim šta se sve pokvarilo i zašto, suština je da sam silom prilika ostala bez njega cela tri dana! Prvo sam mislila, nema veze, možda je i bolje da se malo odmorim od njega. Znate ono što svi govore kada krenu na negde odmor: nema kompjutera, isključiće mobilni… Međutim, sumnjam da bih mogla da se tako jednostavno maksimalno „isključim“ i ne postojim neko vreme. Da se razumemo, nisam ja sad neki tamo zaluđenik pa da provodim 24h za računarom. Probudim se, proverim poštu uz jutarnju kafu, odem na Sandalicu, kasnije se čujem sa drugaricama preko Skajpa… U suštini ništa posebno – ali ispostavilo se neophodno! Sve bez računara nekako prazno, čudno, sve mi nešto fali.

Pa pođite samo od kojekakvih državnih ili privatnih ustanova, sigurno vam se bar jednom desilo da morate da sačekate jer im se računar zakucao ili slično, pa onda studenti – nema šanse da prođu bez računara. Eto meni se jednom desilo dok sam studirala da sam na autobuskoj stanici naišla na nervoznu radnicu koja mi je pored indeksa tražila i ličnu kartu (tako joj došlo). Ja joj dam, a onda nastane problem zato što imam ličnu kartu sa čipom a njoj čitač ne radi. (!?)

Nego, da se vratim ja na kompjutere i njihovu ogromnu ulogu u životu svih nas. Kažem vam, to je potreba ali i navika. Zapitajte se koliko puta rutinski posećujete određene sajtove iako nemate realnu potrebu za tim. Ja priznajem da sam navučena. Možda ćete pomisliti da preterujem i ne slažete se samnom. Pa dobro, „isključite“ se onda na tri dana. ;)

 


 

 

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Laptop lagan kao vazduh

Laptop lagan kao vazduh

Naravno, jasno vam je da se u naslovu ...
Stilizovana HD web kamera

Stilizovana HD web kamera

Da li možete da zamislite život bez fotoaparata ili slika sa letovanja? Ne, naravno. Ali, isto ...
Mac mini – mini računar moćnih performansi

Mac mini – mini računar moćnih performansi

Možda će vam delovati neverovatno ...
NOKIA
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 23°c
min 13°c

Bicikl

Roleri