Postovala: Ona portal
11
May
2011

Neodoljivi mališan - vaš novi iPod Shuffle

Pregledano: 3215 puta

iPod Shuffle Apple

Sa markom Apple i svetski poznatim logom jabučice prvi put smo se srele kada je Keri Bredšo u početnoj epizodi Seks&Grad-a otvorila svoj lap top. Čim ga je Keri izabrala, sigurno je po nečemu poseban, a po čemu mnogima je već odavno jasno. Kvalitet i dizajn su nešto što definitivno odvaja njihove proizvode od konkurencije.

 

Ako nemate lap top kao njen, niti repliku prstena koji joj je Zverka poklonio, imamo rešenje kako da deo njihovog glamura bude svakodnevno sa vama. Dugo ste u prevozu, vežbate ili šetate više sati dnevno, ne znate kako da prekratite slobodno vreme? Šta je to što nas pokreće i popravlja raspoloženje? Naravno, muzika! A kako da vaše omiljene pesme uvek ponesete sa vama? Odgovor je iPod. I to poslednja generacija Apple iPod Shuffle plejera koja je dobila nov, drugačiji izgled i funkcije. Ova aluminijumska kockica, otporna na ogrebotine, teži svega nekoliko grama. Izaberite jednu od pet blistavih boja sa bisernom glazurom - srebrna, roze, narandžasta, plava i zelena, pa će vaše najdaže note biti obojene vašom omiljenom bojom.

Zahvaljujući štipaljci koja se nalazi na poleđini možete ga zakačiti čak i na najtanje delove odeće kao što je na primer košulja, bez brige da će spasti.
Ipod Shuffle

Slušalice su klasične Apple-ove bele bubice, a ono što ga odvaja od Shuffle-a prethodne generacije jeste to što možete da koristite bilo koje slušalice, čak i drugih proizvođača, ako ih već imate.


Novi Shuffle ima fizičke dugmiće, odnosno jedan jedini beli kružni navigacioni taster koji ga čini lakim za korišćenje, toliko lakim, da ne morate ni da gledate gde pritiskate. Možete ga jednostavno držati u džepu i menjati  pesme ili albume po želji. Možda vam je teško da se odreknete displeja, ali zaista vam nije potreban. Ukoliko Vas zanima ime izvođača, pesme, albuma, ili želite da promenite plejlistu dovoljno je da pronađete Voice Over dugme koje se nalazi između džeka za slušalice i on/off tastera. Baterija traje do 15 sati aktivnog slušanja muzike tako da ćete moći da uživate bukvalno ceo dan bez prestanka, sve dok ne odete na spavanje.


Kapacitet od 2GB nije prevelik zbog uštede na prostoru, ali opet sasvim dovoljan. A i kako bi inače bio tako sladak?! Ukoliko vam je potreban malešni, udobni muzički saputnik koji je lak za korišćenje i koji pritom nije skup, iPod Shuffle je sjajno rešenje. Ostaje vam samo da uživate u izabranom ritmu.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

3D kućni bioskop iz udobnosti vašeg doma

3D kućni bioskop iz udobnosti vašeg doma

Epson je kao lider u proizvodnji projektora sačekao momenat kada je usavršio 3D tehnologiju i kada se pojavio ...
Štampajte fotografije kod kuće

Štampajte fotografije kod kuće

Sa dolaskom društvenih mreža, vidno je poraslo interesovanje za deljenjem fotografija, pa se moglo primetiti da ...
I brojevi mobilnih telefona postaju mobilni

I brojevi mobilnih telefona postaju mobilni

Svakom od nas se do sada desila bar jedna promena broja mobilnog telefona. Setite se samo muke ponovnog ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 13°c

Roleri

Bicikl