Postovala: Ona portal
19
May
2011

Novi MacBook Pro je zaista Pro

Pregledano: 1215 puta

Novi MacBook Pro

Kada je logo zagrižene jabuke u pitanju, ne nadajte se da je u pitanju proizvod srednje klase koji je dostupan većini korisnika. Naprotiv, Apple je upravo namenjen korisnicima koji od svojih uređaja žele vrhunske performanse i izvanredan dizajn i spremni su da to zadovoljstvo i plate.
Nedavno se na tržištu pojavio novi MacBook Pro namenjen profesionalcima i svima koji od svog laptop računara očekuju ono najbolje. Ono što na prvi pogled osvaja korisnika jeste sam dizajn računara koji je izrađen od jednog bloka aluminijuma, sa velikom posvećenošću detaljima i finalnoj izradi. Ako uzmete u ruke jedan MacBook Pro, imaćete osećaj zapravo držite imate jednu čvrstu, kompaktnu i snažnu mašinu, što i jeste bila namera proizvođača. Što se fizičkih karakteristika tiče, valja spomenuti tastaturu koja je i dalje najbolja u klasi i kao takva izuzetno udobna za rad, trekped osetljiv na dodir koji omogućava navigaciju uz pomoć više prstiju, kao i ekran fantastične rezolucije koji daje kristalno jasnu sliku i kao takav pretvara rad sa aplikacijama i gledanje filmova u pravo zadovoljstvo.
 
Novine koje je poslednja generacija MacBook Pro računara donela tiču se performansi, tj. onoga što se nalazi ispod srebrnog aluminijumskog oklopa. Zahvaljujući novim procesorima ovi računari su do dva puta brži od svog prethodnika, nova grafika zaslužna je za vrhunsku sliku i reprodukciju video sadržaja u visokoj rezoluciji, prenos podataka je zahvaljujući revolucionarnoj Thunderbolt tehologiji trenutno najbrži na svetu, a nova kamera sa tri puta većom rezolucijom u poređenju sa prethodnom generacijom daje jasnu sliku prilikom video poziva, i to u širokom formatu.
MacBook Pro dolazi sa jednim od najnaprednijih operativnih sistema, takozvanim Snežnim Leopardom (Snow Leoprad) koji je izuzetno stabilan, siguran i jednostavan za korišćenje.

Ukoliiko ste se zagledali u ovog moćnog i elegantnog lepotana, potpuno vas razumemo, MacBook Pro mami uzdahe mnogih potencijalnih korisnika širom sveta. Međutim, ukoliko niste ograničeni budžetom, budite sigurni da ova mašina vredi svaku paru.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

RZS - Istraživanje o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji

RZS - Istraživanje o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji

Uvidevši značaj ovih tehnologija, Republički zavod za statistiku sproveo je 2004. godine pilot ...
Štampajte fotografije kod kuće

Štampajte fotografije kod kuće

Sa dolaskom društvenih mreža, vidno je poraslo interesovanje za deljenjem fotografija, pa se moglo primetiti da ...
Ovo su najkorišćenije tehnike content marketinga

Ovo su najkorišćenije tehnike content marketinga

Content marketing podrazumeva promociju poslovanja putem kreiranja sadržaja kojima se privlače korisnici i potencijalni ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 6°c

Bicikl

Roleri