Postovala: Ona portal
21
Mar
2013

Štampajte fotografije kod kuće

Pregledano: 2712 puta

Fotografije koje su deo naše svakodnevice često ostaju “zarobljene” u digitalnom formatu jer njihova izrada u foto radnjama korisnike staje i vremena i novca. Kompanija Epson, koja već godinama briljira na polju štampe fotografija, ponudila je korisnicima

Sa dolaskom društvenih mreža, vidno je poraslo interesovanje za deljenjem fotografija, pa se moglo primetiti da su, na primer, na Facebook-u slike znatno veće nego pre nekoliko godina kada je ova društvena mreža tek uzimala maha. Takođe se može primetiti sve veća popularnost Instagram-a kao društvene mreže gde se iskuljučivo dele fotografije. Naravno, sve ovo je moguće zahvaljujući pametnim telefonima koji imaju dovoljno kvalitetne kamere, a koji putem aplikacija jednostavno dele vaš sadržaj.

   


Iako su fotografije deo naše svakodnevice, one često ostaju “zarobljene” u digitalnom formatu iz prostog razloga što njihova izrada u foto radnjama korisnike staje i vremena i novca. Kompanija Epson, koja već godinama briljira na polju štampe fotografija, ponudila je korisnicima foto-štampač koji nudi neverovatno nisku cenu po odštampanoj fotografiji, jer umesto kertridža poseduje rezervoare za mastila velikog kapaciteta. Mastilo se kupuje u bočicama, tako da rezervoare možete dopunjavati sami kod kuće. Jedan set mastila obezbeđuje do 1,800 fotografija, tako da cena štampe jedne fotografije standardnih dimenzija 10x15 izađe oko 5 dinara. Ovakav vid štampe nije nov na tržištu, međutim, Epson je jedini proizvođač koji ima dovoljno savremenu tehnologiju da ponudi gotovo rešenje kao što je model L800. Druga opcija je nadogradnja takozvanog CISS sistema na postojeće modele štampača, međutim, to su najčešće sistemi kineskog porekla koji ne daju zadovoljavajuće rezultate.

   


Model L800 košta nešto više nego običan inkdžet štampač, međutim, korisnicima koji vole da štampaju fotografije, bilo da se njome bave amaterski ili profesionalno, ovakav štampač se isplati na duge staze. Kvalitet štampe fotografija po kome je Epson prepoznat kao broj jedan ne može se uporediti sa kineskim konkurentima, te ukoliko želite da posedujete mini foto-laboratoriju kod kuće, štampač L800 je pravo rešenje za to.

Tagovi : stampac L800 |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Aplikacije za Android - Viber, 3D sat i App 2 SD

Aplikacije za Android - Viber, 3D sat i App 2 SD

Besplatno Android pozivanje i slanje ...
RZS - Istraživanje o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji

RZS - Istraživanje o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji

Uvidevši značaj ovih tehnologija, Republički zavod za statistiku sproveo je 2004. godine pilot ...
“Match your nails with your e-mails”

“Match your nails with your e-mails”

Saradnja OPI kompanije za proizvodnju lakova, kaoi široke palete ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 15°c

Bicikl

Roleri