Postovala: Milica Zorić
27
Apr
2011

Stilizovana HD web kamera

Pregledano: 4374 puta

kemera za kompjuter

Da li možete da zamislite život bez fotoaparata ili slika sa letovanja? Ne, naravno. Ali, isto tako, teško je zamisliti da neko ko poseduje računar nema ili mu ne treba web kamera, posebno sada kada su video pozivi postali toliko popularan vid komunikacije sa saradnicima i najdražima. Danas to više nisu kamerice lošeg kvaliteta i slike koja samo podseća na vas. Moguće je imati video signal u HD kvalitetu, tj. sliku u visokoj rezoluciji, pa je i sama komunikacija putem video poziva znatno realnija i interesantnija.

S obzirom na to da pripadnice lepšeg pola, i svi koji se tako osećaju, vole da vode računa o dizajnu i celokupnom estetskom doživljaju, na tržištu postoje web kamerice koje su upravo namenjene ljudima kojima je stalo da im se komponente slažu sa računarom. U ponudi zanimljivih, originalnih i oku lepih kamerica izdvaja se stilizovana Sweex HD web kameri koja dolazi u mnogo različitih toplih, živih i prijatnih boja kao što su roze, crvena, zelena, narandžasta i druge.
Senzor od 2 megapiksela i visoko kvalitetnan širokougaoni objektiv omogućavaju oštre slike, pune detalja, kao i video HD kvaliteta. Snimak će biti i više nego verodostajan, moći ćete da podelite odušvljenje vaše nove pepeljasto plave nijanse kose sa drugaricom iz Amerike.
Ovu mini web kameru uvek možete poneti sa sobom u slučaju da vam zatreba na putu. Lako se može postaviti na bilo koji laptop ili monitor zahvaljujući savitljivom držaču, a veza sa računarom se ostvaruje putem USB konektora. Ukoliko želite da napravite fotografiju, postoji dugme na samoj kamerici koje vam to omogućava, a tu je i ugrađeni mikrofon. Nakon instalacije softvera koji dolazi uz Sweex HD web kamericu, imaćete mogućnost podešavanja velikog broja opcija kao što su kontrast, osvetljenje, opcija praćenja lica (Face Tracking) kada se osoba uvek nalazi u centru kadra i mnoge druge.
Mala, lepa, a pritom i multifunkcionalna. Za ovo zadovoljstvo nećete morati da izdvojite veliku količinu novca. Naprotiv, u svojoj klasi je i više nego povoljna. Svakako ćete biti prezadovoljni kombinacijom odličnog kvaliteta slike upakovanog u fenomenalan dizajn.
http://www.sandalica.com/web-shop/it/oprema-za-racunare/proizvod/web-kamere-sweex-hd

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Napravili aplikaciju koja vas uči da postanete majstor oralnog seksa!

Napravili aplikaciju koja vas uči da postanete majstor oralnog seksa!

Fabrika "Club Sexy Time" iz San Franciska izdala je pre nekoliko dana aplikaciju koja navodno zainteresovanima ...
Odlične fotografije na kućnom štampaču

Odlične fotografije na kućnom štampaču

Sigurni smo da se sa letovanja ...
Facebook - deset saveta za lakši život

Facebook - deset saveta za lakši život

Saveti za korišćenje Facebooka pomoći će vam da ga bolje prilagodite sebi, svojim navikama, ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 7°c

Roleri

Bicikl