Postovala: Ona portal
15
Oct
2012

Vreme je za Galaxy S III mini!

Pregledano: 2814 puta

Na domaćem tržištu pojavila se manja, kompaktnija verzija popularnog Samsungovog Galaxy S III telefona

Kompanija Samsung Electronics Ltd, predstavila je model GALAXY S III mini, kompaktnu verziju vodećeg smart telefona GALAXY S III. GALAXY S III mini ima odlične performanse, lako se koristi i ima dizajn inspirisan prirodom i model GALAXY S III što je sve spakovano u elegantan i kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0 inča. Ovaj model može da bude optimalan izbor za korisnike koji žele praktičniji smart telefon. Galaxy S III mini

Model GALAXY S III je predstavio nov koncept smart telefona koji je stekao ogromnu popularnost širom sveta. Sada se radujemo što možemo da taj revolucionarni dizajn, intuitivnu upotrebu i inteligenciju predstavimo i kod modela GALAXY S III mini, samo u kompaktnijoj formi - izjavio je Dž. K. Šin, predsednik i direktor poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics.

GALAXY S III mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije, čak pre nego što pitate.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III mini poseduje isti dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III. Ultra-minimalistički zaobljeni okvir ovog modela nudi izuzetno prirodan osećaj, a takvo osećanje stvaraju i ekran inspirisan prirodom, teme za displej i melodije zvona. Lepi Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža sadržajan doživljaj gledanja koji vam omogućava da pregledate multimedijalne i internet sadržaje u jasnim bojama. Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.

Sa Voice - om, Samsungovim naprednim softver za prepoznavanje jezika, omogućava vam da svojim glasom otključate telefon pomoću jednostavnih i prilagođenih komandi, ili da puštate svoje omiljene pesme, povećavate ili smanjujete jačinu zvuka, organizujete svoj raspored, ili automatski uključite kameru i počnete da slikate.  

GALAXY S III mini razume i vašu gestikulaciju čime korišćenje telefona postaje lakše i prirodnije. Sa funkcijom Smart Stay, kamera telefona prati vaš pogled tako da će ekran ostati osvetljen dok god gledate u njega. Dok čitate poruku koju vam je poslao prijatelj, funkcija Direct Call vam omogućava da ga automatski pozovete jednostavnim podizanjem telefona do uha, a funkcija Smart Alert vas obaveštava o propuštenim pozivima ili nepročitanim porukama čim podignete telefon.

Razmena sadržaja putem modela GALAXY S III mini je veoma jednostavna i brza: njegova funkcija S Beam vam dopušta da objavite muzičku datoteku od 10MB za samo dve sekunde jednostavnim dodirom drugog uređaja sa funkcijom S Beam, uključujući GALAXY S III ili GALAXY Note II, čak i bez Wi-Fi ili mobilnog signala. Funkcija Buddy photo share takođe omogućava jednostavnu i trenutnu razmenu fotografija sa prijateljima, bilo direktno sa kamere telefona ili iz foto-galerije.

 

Za multimedijalne sadržaje i više informacija, posetite www.samsungmobilepress.com.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Štampajte fotografije kod kuće

Štampajte fotografije kod kuće

Sa dolaskom društvenih mreža, vidno je poraslo interesovanje za deljenjem fotografija, pa se moglo primetiti da ...
Odlične fotografije na kućnom štampaču

Odlične fotografije na kućnom štampaču

Sigurni smo da se sa letovanja ...
Laptop lagan kao vazduh

Laptop lagan kao vazduh

Naravno, jasno vam je da se u naslovu ...
SAMSUNG
2348,oo
prava cena : 2817.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Bicikl

Roleri