Postovala: Ona portal
15
Oct
2012

Vreme je za Galaxy S III mini!

Pregledano: 2640 puta

Na domaćem tržištu pojavila se manja, kompaktnija verzija popularnog Samsungovog Galaxy S III telefona

Kompanija Samsung Electronics Ltd, predstavila je model GALAXY S III mini, kompaktnu verziju vodećeg smart telefona GALAXY S III. GALAXY S III mini ima odlične performanse, lako se koristi i ima dizajn inspirisan prirodom i model GALAXY S III što je sve spakovano u elegantan i kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0 inča. Ovaj model može da bude optimalan izbor za korisnike koji žele praktičniji smart telefon. Galaxy S III mini

Model GALAXY S III je predstavio nov koncept smart telefona koji je stekao ogromnu popularnost širom sveta. Sada se radujemo što možemo da taj revolucionarni dizajn, intuitivnu upotrebu i inteligenciju predstavimo i kod modela GALAXY S III mini, samo u kompaktnijoj formi - izjavio je Dž. K. Šin, predsednik i direktor poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics.

GALAXY S III mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije, čak pre nego što pitate.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III mini poseduje isti dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III. Ultra-minimalistički zaobljeni okvir ovog modela nudi izuzetno prirodan osećaj, a takvo osećanje stvaraju i ekran inspirisan prirodom, teme za displej i melodije zvona. Lepi Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža sadržajan doživljaj gledanja koji vam omogućava da pregledate multimedijalne i internet sadržaje u jasnim bojama. Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.

Sa Voice - om, Samsungovim naprednim softver za prepoznavanje jezika, omogućava vam da svojim glasom otključate telefon pomoću jednostavnih i prilagođenih komandi, ili da puštate svoje omiljene pesme, povećavate ili smanjujete jačinu zvuka, organizujete svoj raspored, ili automatski uključite kameru i počnete da slikate.  

GALAXY S III mini razume i vašu gestikulaciju čime korišćenje telefona postaje lakše i prirodnije. Sa funkcijom Smart Stay, kamera telefona prati vaš pogled tako da će ekran ostati osvetljen dok god gledate u njega. Dok čitate poruku koju vam je poslao prijatelj, funkcija Direct Call vam omogućava da ga automatski pozovete jednostavnim podizanjem telefona do uha, a funkcija Smart Alert vas obaveštava o propuštenim pozivima ili nepročitanim porukama čim podignete telefon.

Razmena sadržaja putem modela GALAXY S III mini je veoma jednostavna i brza: njegova funkcija S Beam vam dopušta da objavite muzičku datoteku od 10MB za samo dve sekunde jednostavnim dodirom drugog uređaja sa funkcijom S Beam, uključujući GALAXY S III ili GALAXY Note II, čak i bez Wi-Fi ili mobilnog signala. Funkcija Buddy photo share takođe omogućava jednostavnu i trenutnu razmenu fotografija sa prijateljima, bilo direktno sa kamere telefona ili iz foto-galerije.

 

Za multimedijalne sadržaje i više informacija, posetite www.samsungmobilepress.com.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

RZS - Istraživanje o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji

RZS - Istraživanje o korišćenju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji

Uvidevši značaj ovih tehnologija, Republički zavod za statistiku sproveo je 2004. godine pilot ...
“Match your nails with your e-mails”

“Match your nails with your e-mails”

Saradnja OPI kompanije za proizvodnju lakova, kaoi široke palete ...
Facebook i Dropbox se udružili

Facebook i Dropbox se udružili

Facebook i Dropbox su se udružili i omogućili korisnicima da, za sada, samo u Facebook grupe šalju fajlove ...
KINA
1560,oo
prava cena : 1872,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min -1°c

Roleri

Bicikl