Postovala: Ona portal
02
Jun
2011

Zamisli život u ritmu muzike za ples... iPod + multitouch displej!!!

Pregledano: 2060 puta

iPod Apple touchscrene, iPod ženski, Apple iPod,

Još jedna muzička kutijica iz Apple-a svojom aluminijumskom građom, veličinom i štipaljkom podeća na iPod shuffle. Međutim, novi iPod nano više nema kružni taster za navigaciju, već je to sada gotovo cela njegova prednja površina, tj. multitouch LCD displej. Možda jeste mali, ali je sasvim dovoljan za udobno i jednostavno kretanje po meniju. Jedini fizički dugmići koje ćete naći na ovom mini uređaju su tasteri za  ‘spavanje’ i ‘buđenje’  kao i dva mala kružna dugmenceta za regulisanje  jačine zvuka.

 

 

Najjače oružje iPod nano-a je oduvek bila jednostavnost namene, i to nikada nije bilo očiglednije nego sa najnovijom generacijom ovog gedžeta. Ukoliko ste ikada imali nedoumice oko izbora između njega ili nekog opremljenijeg uređaja kao što je touch – nemojte ga smatrati mini verzijom istog. Apple je ovaj put odbacio video kameru kao i neke druge dodake kao što su kontakti, kalendar, beleške i igre i načinio nano uređajem na kome možete slušati muziku  i gledati slike – i to je sve. Ovaj plejer poseduje nekoliko zanimljivih funkcija, a možda najinteresantnija od njih, pedometer, meri razdaljinu koju ste prešli i na osnovu težine koju unesete takođe meri broj potrošenih kalorija i beleži napredak. Ništa preterano spektakularno, ako volite da se bavite nekom fizičkom aktivnošću ili jednostano volite da šetate, ova funkcija može da vam bude jako zabavna.

Ukoliko ga ‘promućkate’, nano vas automatski prebacuje na shuffle opciju. Kod nas se Nano može naći u kapacitetu od 8GB, a muziku možete prebaciti preko iTunes softvera koji se preuzima besplatno sa interneta i slušati je do 24 sata bez prestanka, koliko traje baterija po punjenju. Zato drage dame, iskoristite ovo lepo vreme i hodajte gradom u ritmu omiljene pesme.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Facebook - deset saveta za lakši život

Facebook - deset saveta za lakši život

Saveti za korišćenje Facebooka pomoći će vam da ga bolje prilagodite sebi, svojim navikama, ...
Aplikacije za Android - Viber, 3D sat i App 2 SD

Aplikacije za Android - Viber, 3D sat i App 2 SD

Besplatno Android pozivanje i slanje ...
“Match your nails with your e-mails”

“Match your nails with your e-mails”

Saradnja OPI kompanije za proizvodnju lakova, kaoi široke palete ...
VIVAX
7454,oo
prava cena : 8944.8,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Bicikl

Roleri