18
May
2011

Bajke su za odrasle

Pregledano: 3034 puta

kroz koje ste sve faze prolazili da biste postali ono što ste danas

Sećate se kada ste bili mali i kada Vam nije bilo jasno zašto Pinokio stalno laže, i zašto Snežana živi sa sedam tipova, i zašto je Pepeljuga tako lenja, i zašto je Tarzan stalno go, i onda pokušate to da sprovedete kao eksperiment u pravom životu i popijete batine. E, pa, ista ta mama, koja vas je minut ranije dobro ispljeskala po pozadini, će minut i po kasnije da vas zagrli i kaže kako će sve biti u najboljem redu, i još da vam kupi sladoled.

 

Sledeća stanica, pubertet. Pratite religiozno hit seriju i pomislite da je ofarbati kosu u crveno kao glavna junakinja tako cool, i da imati najbolju drugaricu, koja je najveći pobunjenik u celoj generaciji, daje i vama određeni šmek, a onda dođete kući i popijete kaznu od dve nedelje ne izlaženja iz kuće. Ali, tada slušate omiljenu radio stanicu i simpatija vam posvećuje najlepšu ljubavnu pesmu.

 

Onda studiranje. Dolazi ispitni rok. Ide vam se do grada iako još dvadeset pitanja niste ni pročitali. Nek ide život, zovete društvo izlazite i provodite jednu od najlepših noći svog života. Ujutru na ispitu izvlačite pitanja. Dva se sećate, ali treće je upravo jedno od onih koje niste ni pročitali. Da odustanete, ili da budete u svojoj najboljoj verziji sebe i šarmantno odglumite da ste dobili neko pitanje koje ste učili? Profesor shvata igru, ali ne zaustavlja vas. Simpatično mu je što ste mladi i snalažljivi, poštuje što imate petlju da se izborite za sebe. Vraća vam indeks sa osmicom i kaže "Solidno je to koleginice, malo ste se zbunili oko trećeg pitanja..." Izlazite na ulicu,  obasipa vas prvo junsko sunce i vi odlazite sa ukusom pobede na usnama.

 

 

Jedina paradigma vašeg života sada, mogao bi da bude internet hit „Kuća po'so, po'so kuća“. Ako ste solo, na svoju plej listu možete dodati domaći hit „Sama kao list na vetru“, ako ste zauzeti „ Đavolu bi dušu dao za merak“, ako ste gej, bilo šta od Madone. Iako vam je život odavno promenio ploču, uvek ćete za utehu sebi moći da pričate priče koje počinju sa „ Once upon a time...“.

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zašto je važno biti džentlmen?!

Zašto je važno biti džentlmen?!

Kažite dragička! Ovo je vaš srećan dan! Rešila sam da pomognem "ubogim, sirotim" muškarcima koji ...
Domovi holivudskih zvezda (2.deo)

Domovi holivudskih zvezda (2.deo)

Kuća u kojoj živi pozata starleta Kim Kardašijan opremljena je u ...
Da li sabotirate sebe?

Da li sabotirate sebe?

Da li vam se desilo da nešto želite da uradite, a onda preduzmete sve da se to ne ostvari? Ako jeste, ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 1°c
min -5°c

Roleri

Bicikl