Postovala: Ona portal
29
Jun
2011

Budi Eko Fin-a

Pregledano: 2387 puta

Budi Eko Fin-a

Povod za pokretanje internet projekta je ocena osnivača, u skladu sa globalnim inicijativama, da je neophodno preduzeti sve korake ka podizanju svesti stanovništva o problemima životne sredine i mogućnostima da se neki od njih ublaže korišćenjem ekoloških proizvoda. 
 

Ponuda internet projekta obuhvata:
 
Onlajn ponudu i prodaju ekoloških proizvoda, kao i dostavu proizvoda na adrese prema zahtevu.
Eko brendiranje Srbije u okviru kontinuiranih aktivnosti treba da dovede, u svesti korisnika ekoloških proizvoda i usluga, do prepoznavanja naše zemlje kao ekološke destinacije.
Kampanju za očuvanje i unapređenje životne sredine koja se sprovodi na nacionalnom nivou uz saradnju sa svim relevantnim institucijama u zemlji i inostranstvu.
Promociju postojećih manifestacija i organizacija sopstvenih ekoloških događaja, koje na najbolji mogući način doprinose promociji i podizanju ekološke svesti, predstavljaju ponudu ekoloških proizvoda i okupljaju najvažnije organizacije, institucije i pojedince u oblasti ekologije, zaštite životne sredine i održivog razvoja
Ponudu ekoturizma u Srbiji koja obuhvata definisane eko turističke pakete naše zemlje i regiona.
Promociju eko izdanja iz oblasti ekologije, zaštite životne sredine, održivog razvoja i ekoturizma koja doprinose podizanju ekološke svesti.
 

Vizuelni identitet naglašen je kroz sam naziv projekta Budi Eko Fin-a koji jasno upućuje na ponašanje svakog pojedinca u životnom okruženju. Za zaštitni znak projekta uzet je list drveta LIPE koje je veoma značajno za našu zemlju i region. Lipa je vezana za naše slovensko poreklo i najzastupljenija je na Fruškoj gori (u najstarijem nacionalnom parku u Srbiji), upravo u regionu gde se nalazi sedište samog projekta.  
 
 
Inicijativu za dati projekat umrežavamo sa inicijativom nadležnih institucija i organizacija, kao i nacionalnih projekata za očuvanje i unapređenje životne sredine. Potrebu za pokretanjem internet projekta Budi Eko Fin-a definiše činjenica da u našem regionu ne postoji svest o korišćenju ekoloških proizvoda, ali ni objedinjena ponuda i distribucija istih. Dodatna vrednost projekta su kontinuirana kampanja i aktivnosti koje će doprineti da Srbija bude prepoznata kao ekološka destinacija. 
 

Ciljna grupa (posetioci) portala su korisnici ekoloških proizvoda, društveno odgovorne firme i kompanije, posetioci ekoloških manifestacija, domaći i strani eko turisti, stručna javnost, mediji, građanstvo. 
 
 
Vizija 
Kupovina za čistiju Srbiju. Prodajom ekoloških proizvoda i njihovim korišćenjem, promocijom eko događaja, ekoturizma i eko izdanja želimo da doprinesemo očuvanju i unapređenju životne sredine u našoj zemlji.

Misija
Podizanje ekološke svesti kod stanovništva i uspostavljanje sistema prodaje ekoloških proizvoda na jedinstvenoj internet adresi. Pozicioniranje Srbije kao ekološke destinacije i stvaranje prepoznatljivog eko brenda u regionu.

Poziv
Pridružite se inicijativi da očuvamo naše životno okruženje i podignemo svest o ekološkim problemima i mogućnostima za njihovo rešenje. Sve aktivnosti preduzete u okviru projekta promovišu ekološke proizvode u zemlji i regionu, našu prirodnu baštinu i pozicioniraju Srbiju kao ekološki svesnu destinaciju. 
 
 
Projekat Budi Eko Fin-a je jedan od alata za postizanje konačnog cilja - da živimo u skladu sa prirodom. 
 

Napominjemo da su na portalu promovisani isključivo proizvodi koji ispunjavaju ekološke kriterijume i standarde, kao i da su informacije i članstvo na portalu potpuno BESPLATNI.

Pridružite nam se i dajte vaš doprinos za čistiju Srbiju!

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Neseseri za letovanje

Neseseri za letovanje

Došlo je leto i vreme da se odmorimo od svakodnevnih aktivnosti. Letovanje je najbolji način da se malo ...
HP
64801,oo
prava cena : 77761.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Bicikl

Roleri