Postovala: Senka Ivetić
03
Nov
2012

Dekorativne sveće- simbol romantike

Pregledano: 23501 puta

Sinonim za romantiku svakako su sveće. Sveće su nezostavni deo kada želite da oživite stari, dobri, istinski doživljaj i uzbuđenje koje romantika nosi sa sobom.

Voleli ili ne voleli, romantično veče svakome prija s vremena na vreme. To vreme možete provesti sa partnerom, a možete i priuštiti sami sebi mirno, tiho i romantično veče za opuštanje.

Sinonim za romantiku svakako su sveće i elegancija koju one donose svojim sjajem. Sveće su nezostavni deo kada želite da oživite stari, dobri, istinski doživljaj i uzbuđenje koje romantika nosi sa sobom.

svece

Danas često možemo čuti da ljudi izjavljuju da ne vole romantiku ili da po prirodi nisu takvi, ali kako je moguće ne voleti prepuštanje iskrenim osećanjima, osećaju bliskosti sa voljenom osobom i emocijama koje se tada bude? U nastojanju da ambijent u kome ćete oživeti romantiku kao takvu, napravite onakvim kakav je u vašoj mašti, sigurna sam da su sveće te koje upotpunjuju celu sliku.

svece

Sama pomisao na plamen vatre u sobi verujem da vas asocira na lagano prelamanje svetlosti, što neminovno doprinosi romantičnoj atmosferi. Postoji veliki izbor dekorativnih sveća koje biste mogli da iskoristite prilikom pripreme svojih romantičnih trenutaka. Još jedan razlog zašto vam preporučujemo sveće kao neizostavni deo romantične večeri jeste što su one prilagodljive na svakom mestu unutar kuće ili van nje. Verujem da svog partnera nećete ostaviti ravnodušnim kada poređate mnoštvo elegantnih sveća u kupatilu i priredite mu toplu kupku, ili pak odlučite da uz romantičnu večeru dekorišete sto ovim beskrajno neophodnim detaljem koji je oličenje romantike.

svece

Kako je to već pomenuto, imate potpunu slobodu pri izboru i nikako ne možete pogrešiti kada birate veličinu, oblik ili miris dekorativne sveće ali evo nekoliko smernica o tome šta koja boja sveće simboliše: crvena znači strast, zelena plodnost, žuta privlačnost, roze ljubav, narandžasta stimulaciju, a ljubičasta meditaciju.

Ovo je jedan od predloga kako možete zagrejati hladne jesenje večeri, učiniti ih nesvakidašnjim i nezaboravnim.

svece

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Umetnost samokontrole

Umetnost samokontrole

Da li vam se dešava da prasnete da bolju polovinu zbog pikavaca u pepeljari ili nespuštene daske na WC ...
Jednostavni saveti za srećniji život (2.deo)

Jednostavni saveti za srećniji život (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
Klopke supermarketa

Klopke supermarketa

Ako ideš u kupovinu u supermarkete jednom nedeljno, mesečno ili slično, da bi ...
KINA
112800,oo
prava cena : 135360,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 1°c

Roleri

Bicikl