Postovala: Senka Ivetić
12
Oct
2012

Domovi holivudskih zvezda (1.deo)

Pregledano: 9716 puta

Da li ste se ikada zapitali kako izgleda prostor u kome slavne ličnosti provode vreme kao sav normalan svet? Kako izgledaju carstva na koja su potrošili prava mala bogatstva? Pogledajte!

Da li ste se ikada zapitali kako izgledaju domovi slavnih ličnosti? Mi vam nudimo priliku da zavirite u njihove domove i vidite u kakvom ambijentu se oni odmaraju nakon radnog dana i provode svoje slobodno vreme sa porodicom.

Glumica Dženifer Eniston poseduje dupleks koji se sastoji od četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Glumica je ovaj mali raj izdvojila 14.95 miliona dolara. Ovaj dupleks poseduje i sobu za bebu, a osim toga mesto za uživanje je dvorište na krovu koje se nalazi pod vodenim tornjem.

dom poznatih

dom poznatih

dom poznatih

dom poznatih

dom poznatih

Zvezda filma „Crni labud“ Natali Portman vlasnik je mnogobrojnih nekrenina i Los Anđelesu i Njujorku.  Njena kolekcija nekretnina počinje u Njujorku gde poseduje stan od 2500 kvadratnih metara, koji je uredio ekskluzivni dizajner  Ričard Majer. Ovaj stan glumici je koštao 5.7 miliona dolara. Posle toga, holivudska zvezda svoju kolekciju proširuje i na Los Anđeles gde poseduje 5000 kvadratnih metara koje je sebi priuštila za 3,25 miliona dolara. Osim dovoljno prostora za proširenje porodice sa četiri spavaće sobe, kuća poseduje državni bezbednosni sistem.

dom poznatih

dom poznatih

Koliko osamnaestogodišnjakinja ima ovakve kuće? Ali mlada pop zvezda Majli Sajrus  poseduje pored svog raskošnog porodičnog doma u Los Anđelesu, kuću na Floridi koju je kupila za svega 1,8 miliona dolara. Ova kuća poseduje četiri spavaće sobe, bioskopsku salu, fitnes salu i mnogo prostora na otvorenom. Njen dom u Los Anđelesu poseduje pet spavaćih soba, mnogo prostora za zabavu i koštao ju je 6,2 milona dolara.

dom poznatih

dom poznatih

dom poznatih

Reper, i sadašnji dečko poznate starlete Kim Kardašijan, Kanije Vest, poseduje kuću u Los Anđelesu. Njegov prosor opremljen je vrlo moderno, što mu i priliči jer je on osim muzike sebe pronašao i u modnom svetu.

dom poznatih

dom poznatih

dom poznatih

Kakav pogled! Poznata holivudska glumica španskog porekla Penelopa Kruz svoj dom pronašla je u Kaliforniji. Ovaj raj glumicu je koštao 3,6 miliona dolara. Mnoštvo prozora i priridne svetlosti neki su od pogodnosti ove kuće.

dom poznatih

dom poznatih

dom poznatih

dom poznatih

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
5
Ljuto
6
Tužno
4
Srećno
7
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Navučena na serije

Navučena na serije

Španske, turske, portugalske, rumunske, brazilske... Na gotovo svakom televizijskom programu se ...
Zašto je dobro biti single?

Zašto je dobro biti single?

Ako za vas sudbina još nije našla par, ne očajavajte. Naučite da uživate u svojoj slobodi, koja nekad ...
Da li te drugi vole (da li voliš sebe)?

Da li te drugi vole (da li voliš sebe)?

Svi želimo da nas drugi vole, da vide naše kvalitete, da nas cene i poštuju. Sigurno si ...
SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 13°c

Roleri

Bicikl