Postovala: Ona portal
07
Apr
2014

Frizure i nakit idealan spoj

Pregledano: 3060 puta

Frizer i dizajnerka ostavrili saradnju

Treći frizer Balkana Bojan Kesegi i dizajnerka Nevena Hristić ostvarili su saradnju na projektu Bijoux Feminin. Reč je o izradi nakita koji u kombinaciji sa frizurama ovog velemajstora izgleda fantastično. Kako oboje kažu, uživaju u saradnji i nadaju se da će ona teći u pozitivnom smeru.

Kako je došlo do saradnje?

Nevena: Bojan Kesegi je moj dugogodišnji prijatelj. Zavolela sam ga u momentu kada je promenom moje frizure promenio i mnogo toga u meni. Dobila sam samopouzdanje kojem sam do tada samo težila.

Bojan: Nevena je osoba koja je jako talentovana, a pritom je moj dugogodišnji prijatelj  i kada sam video prvi komad nakita koji je napravila shvatio sam da možemo da napravimo jedan izuzetno kreativan spoj, zato što kroz kombinaciju frizure i nakita ženska lepota dolazi do izražaja.

Koja je spona između frizure i nakita?

Nevena: Svaka frizura, da li je za crveni tepih ili za streetstyle, ne može bez dobrog nakita. Dobra frizura i nakit omogućavaju ženi da pošalje poruku.

Bojan: Svaki komad nakita koji Nevena pravi je jedinstven, tako sam koncipirao frizure da se idealno uklapaju sa licem i komadom nakita koji devojka treba da predstavi, u kombinaciji frizure i nakita na jedan interesantan nacin predstavljamo razlićite stilove.

Šta vas inspiriše dok radite nakit?

Nevena:Dok radim nakit zamišljam devojku koja šeta ulicom podignute glave, punu samopouzdanja i kaže sebi: "Svet je moj’’.

Bojan: Inspiriše me pomisao koliko će ta žena biti ponosna na sebe, kada kroz kombinaciju naše frizure i nakita izrazi svoju ženstvenost i svoj seksipil.

Koji su planovi za budućnost?

Nevena i Bojan:Vrlo smo slični po razmišljanju, a i po stilu i po kreativnosti, tako da se radujemo svakom novom projektu. Planovi za budućnost su napredak u svakom smislu i da u nakitu i frizurama neko prepozna sebe.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Šta podsvest radi za tebe?

Šta podsvest radi za tebe?

Od malena postavljamo sebi ciljeve, kreiramo želje koje se nadamo da ćemo ostvariti kad-tad. ...
Osećajte se dobro čitav dan!

Osećajte se dobro čitav dan!

Koji su najefikasniji koraci koje treba slediti da biste se osećali dobro od jutra do večeri? Osećati se dobro znači ...
KINA
112800,oo
prava cena : 135360,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri