Postovala: Nataša Ilić
02
Apr
2014

Hobiji za dobro raspoloženje

Pregledano: 2015 puta

Postoje hobiji koji vas mogu učiniti srećnijim i sa kojima možete početi već danas, a da vas ne koštaju ništa. Ili skoro ništa

Pevanje
 
Naučno je dokazano da pevanje čini ljude srećnijim, a za to vam ne treba mnogo vremena ni neki poseban talent. Najpopularnije pevanje je ono pod tušem, ali još bolji učinak ima i ono sa slušalicama. A ukućani će morati da se malo žrtvuju za vašu sreću. Slično je i sa plesom. Mislimo na onaj deo o sreći.
 
Skrepbuking
 
Iako se ovaj izraz najčešći koristi za ručnu izradu originalnih foto-albuma, u ovako odrađenu "knjižicu" možete da stavite bilo šta što vam padne na pamet, a što za vas ima sentimentalnu vrednost. Slike, karte za bioskop, cveće, pisma i slično. A osim što će vam popraviti raspoloženje, biće i lepa uspomena ili kreativan poklon za člana porodice, dečka ili najbolju prijateljicu.

Kuvanje
 
Kuvanje je aktivnost koja je mnogo više od hobija, a pritom nudi dve odlične stvari - opušta i uči vas nečem novom. Uz to, imate veliku pomoć na kulinarskim kanalima koji plasiraju odlične i zanimljive recepte, kao i brojne internet stranice posvećene kulinarstvu.
 
Pisanje
 
Možda vam se čini da nemate talenta za pisanje, ali zapamtite da su prve reči uvek najteže. Uvek treba imati na umu da pišete za sebe pa ne treba da brinete kako je nešto napisano stilski ili gramatički. Kao i vežbanjem, i pisanjem izbacujemo negativne emocije, samo se manje znojimo, a prednost je i to što možete da pišete bilo gde i u bilo koje doba dana.
 
Izrada nakita
 
Internet je pun raznih tutorijala kako da se izradi nakit. Takođe, otvara se sve više radnji sa materijalom od kog mogu da budu napravljeni vrlo kreativni i zanimljivi komadi nakita. Kad radite za sebe, možete malo i da kopirate, a rezultat je da ćete imati novi nakit koji će vam popraviti raspoloženje, ali i samopouzdanje. A žene i nakit su nerazdvojni partneri.
Tagovi : |

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Oslobodi se kašnjenja u tri koraka!

Oslobodi se kašnjenja u tri koraka!

Koliko god ranije kreneš da se spremaš, nikako ne uspevaš nigde da ...
Sedam načina da popravite raspoloženje istog trena

Sedam načina da popravite raspoloženje istog trena

1. Prošetajte: Možda zvuči kao suviše jednostavan trik, ali zaista deluje. ...
Domovi holivudskih zvezda (2.deo)

Domovi holivudskih zvezda (2.deo)

Kuća u kojoj živi pozata starleta Kim Kardašijan opremljena je u ...
WEG
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri