02
Jun
2012

Idealni dečko

Pregledano: 5791 puta

Da li vam je nekada drugarica predstavljala svog savršenog dečka želeći da u vama izayove zavist?Ako jeste, pročitajte ovaj tekst

On je savršen, on je jednostavno poseban, moćan, bogat, lep, zove me trideset puta na dan, kupuje mi poklone i sprema večere- rečenice su Gossip Girl, kojima ona prepričava svoju love story, svojim prijateljicama.

"Ne brini, možda ćeš i ti jednog dana sresti nekog dečka i imati nešto kao što ja imam"- rekla je Gossip svojoj drugarici, koja ju je pomalo tužno gledala jer nije imala dečka. Za razliku od nje, Gossip Girl ili "Gospođica savršena" je upoznala svog princa iz bajke. "E, on ima jako, jako dobar posao i veeeeliku platu, ogromnu kuću i završen privatni fakultet. Dobro ja sam ipak pametnija od njiega, jer završavam društveni faks, koji inače studiram dvanaest godina, ali nema veze, ja sam ipak "Posebna devojka" i ceo svet se okreće oko mene"- glasno je razmišljala Gossip.

Sve je počelo u fensi klubu, kada je G. izašla sa Sarom. Da sa Sarom, devojkom kojoj podsvesno zavidi i koju pokušavam da imitira. Ona ima sve- bogatstvo, izgled, moć, za nju se lepe bogati udvarači, ona je izbiračica." Sara je jedina osoba, iznad mene jer je mnogo uspešnija od mene, a i ona predstavlja pojam za novac. Ostale moje drugarice su tu kako bi trpele moje scene, nezadovoljstva, naravno moju pamet i bistrinu i divile se mom životu, mojim izborima partnera i meni kao osobi koju nikada neće dostići" -ovo su stavovi i razmišljanja "Gospođice savršene".

Dakle, u fensi klub-u, sa  Sarom, Gossip je po svom starom dobrom običaju, izigravala  "Ledenu kraljicu" i podsmevala se mladićima koji su joj  bili toliko smešni i koji nisu mogli dosegnuti njen nivo. Naravno, klub je bio prepun prelepih i doteranih devojaka, ali Gossip je ipak Gossip, ona je "posebna". U levom delu fensi klub-a, izdvajala se grupa viđenijih mladića. Oni su bili stalni gosti, poularni i uspešni momci. Jedan dečko iz grupe popularnih mladića, prišao je Gossip i Sari. Možda je prišao zbog Sarine prelepe i preskupe haljine, ali je Sara kao i svaka dobra drugarica, kako bi se malo zabavila u ulozi posmatrača i kako bi se smejala događajima, prepustila gospodina "Savršenog", svojoj drugarici.

Sutra se izrodila priča i "Gospođica savršena" je pričala svoju ljubavnu priču svim njenim drugaricama, ne obazirući se na njihove probleme. On je Kazanova, koji je obasipa pažnjom, lepim rečima, kompliment-ima, provode vreme zajedno, izjavio je kako voli samo nju i nijednu drugu, rekao joj je da je savršena-pričala je Gossip. "Niko nikada neće dostići moj nivo, jer sam ja posebna, jedna-jedinstvena, nesvakidašnja...takva sam rođena, a na žalost sve moje drugarice ne mogu biti kao ja". To je bio taj njen kompleks više vrednosti.

Savršeni dečko Gossip Girl, je svima u početku izgleda sjajno, do trenutka dok nije počeo da muva njene drugarice. "On to radi kada malo popije, inaže nosi moju sliku u novčaniku"-pravdala se gorda i uzdržana Gossip Girl, svom društvu. "To uopšte nije tako kao što izgleda, pa one nisu moj nivo, tako da me to uopšte ne pogađa"- pričala je ona jednoj od svojih poznanica.

Posle izvesnog vremena, Kazanova je otišao iz života "Gospođice savršene", priznao joj je da nije za ozbiljnu vezu, i opravdao se time kako i dalje uživa u svojoj slobodi. Gossip je bila skrhkana, natečena od plača i najgore od svega poražena.

Međutim "Ledena kraljica" ni do dana današnjeg nije priznala da je bila jedna od mnogih Kazanovinih devojaka i da je ona jedna sasvim prosečna i obična devojka. Sara se smejala postupcima njene prijateljice. Zašto? To ni mi ne znamo.

Eto, ovo je bila još jedna od priča iz života savršene Gossip Girl, i ako čujem još neke zanimljivosti- ispričaću vam ih u poverenju. Do tada razmislite o ovoj priči i naćuljite uši, jer će ih biti još...

Sandra Crnogorac

Čekamo da Sandra Crnogorac napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

As među asovima- Zoran Ćumura

As među asovima- Zoran Ćumura

Najčuvenije makaze grada Beograda od nedavno dame ulepšavaju u novom prostoru u ...
Kako prevazići stidljivost

Kako prevazići stidljivost

Svi smo mi ponekad stidljivi u ključnim momentima, a jedna od bitnijih investicija u životu je rad na ...
NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Roleri

Bicikl