Postovala: Filip Pejovic
12
Apr
2013

Kako da izaberete I napravite pravu kuhinju?

Kuhinja mesto iz koga dolaze specijaliteti. Radni prostor svake domaćice , ali I sve češće muskaraca. Kod opremanja stana svi veliku pažnju posvećuju ovom delu svog enterijera.

Kuhinja mesto iz koga dolaze specijalitiei. Radni prostor svake domaćice , ali I sve češće muskaraca. Kod opremanja stana svi veliku pažnju posvećuju ovom delu svog enterijera. Prilikom kupovine kuhinje uvek možete odabrati klasičnu kuhinju koja je već napravljena I čeka vas  u prodavnici I ugraditi u svoj dom. Nažalost ovo nije jednostavna stvar, jer sve mere kuhinjskih delova trebaju se uklopiti u vaš prostor. Ukoliko niste skloni riziku da kupite stvar koju ne biste imali posle gde da stavite predlažemo vam izradu kuhinje po meri vašeg prostora. Pre nego što počnete treba da znate kakvu kuhinju želite. Kada ste saznali šta želite , tu ideju treba prevesti na papir. Ovo nije lako uraditi, tako da ako niste profesionalac I ne ide vam crtanje od ruke, angažujte profesionalnog dizajnera koji će prevesti vaše želje u stvarnost. Pronalazak preduzeća koje se bavi ovim poslom je isključivo na vama. Pronađite ono koje će vam dati zadovoljavajuću cenu I kvalitet. Prilikom montaže, angažujte osobu koja je stručna za taj posao. Ovo je ozbiljna stvar jer viseći delovi će nositi određenu težinu, a radne površine treba povezati sa vodovodnim instalacijama. Ništa ne prepuštajte slučaju I pustite majstora da odradi svoj posao. Možda će vas koštati  koji dinar više, ali ćete imati mirne snove I nećete morati da brinete da li je sve u redu sa kuhinjom

Izbor samih elemenata u kuhinji je I nekako najlepša stvar. Ako ste muškarac I nemate običaj da u njoj provodite mnogo vremena, osim kada skoknete do frižidera, prepustite domaćici tu čar biranja I organizacije prostora. Ukoliko ste ljubitelj drveta uvek se možete odlučiti za klasične kuhinju, jer u njima drvo preovladava.  Ljubitelj ste modernih I novih stvari? Onda je za vas pravi izbor  kombinacija stakla I drveta ili nekih drugih modernih materijala. U tom slučaju  se možete opredelti za standardne i moderne kuhinje gde ćete imati lepši izgled I veće radne površine.  Potrudite se da prilikom ugradnje kuhinje obratite pažnju I na osvetljenje, koje je veoma bitan faktor. Ako vam je stan još u gradnji uložite pare u veće prozore koje će vam dati veće osvetljenje.  Štedljive sijalice sa jakim osvetljenjem nisu loše rešenje, jer daju jaču svetlos nego obične sijalice. Raspored kuhnjiskih elemenata neka bude takav da vam sudopera nikad ne bude pored šporeta. Radna ploča bi trebalo da bude uvek što veća, ali naravno njena veličina će uvek zavisiti od vas. Pored dodatnog mesta za frižider i ostalu belu tehniku, potrudite se da ostane dovoljno prostora koje će omogućiti nesmetano kretanje.

Tagovi : |

Filip Pejovic

Čekamo da Filip Pejovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Pokloni koje možete sami da napravite za Svetog Nikolu i Novu godinu!

Pokloni koje možete sami da napravite za Svetog Nikolu i Novu godinu!

Mi, ovoga puta, želimo da ponovo uvedemo poklone za Svetog Nikolu i dajemo vam nekoliko predloga kako ...
Ulepšaj sebi kućne poslove

Ulepšaj sebi kućne poslove

Ako ti pada mrak na oči kada pomisliš šta sve treba da ispeglaš, koliko posuđa ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri