Postovala: Ona portal
29
Oct
2013

Kako odabrati pravi prsten za sudbonosno DA

Pregledano: 4967 puta

Pet koraka do idealne burme

I najveći „zavisnici“ od modnih trendova, oni koji svake sezone obnavljaju ormare, dopunjuju cipelarnike i preslažu kutije sa aksesoarom, jedan detalj nikada ne menjaju – burmu. Taj romantični detalj uz koji se izgovara sudbonosno Da mladencima često zadaje slatke muke, jer je venčani prsten izraz zajedničkog shvatanja lepote i simbol večne ljubavi.

 

Dizajneri Zlatarne Celje pobrinuli su se da raznovrsnom kolekcijom burmi „olakšaju posao“ budućim supružnicima i osim što su kreirali više od 500 modela prstenja klasičnog i modernog dizajna, dali su i pet saveta uz pomoć kojih ćete lakše doći do one prave.

 

Pet koraka do idealne burme

 

Oblik i model burme

Pri izboru idealne burme važno je obratiti pažnju na njen oblik. Opredelite se za ravne ili oble ivice i tako ćete, već za početak, olakšati sebi izbor. Takođe, ne zaboravite da svako za sebe može birati odgovarajući model, i željenu boju zlata. Tako dame mogu da se odluče za brilijante u kombinaciji sa belim ili žutim zlatom, dok muškarci uglavnom biraju žuto zlato.

 

Pazite na udobnost

Osim estetike veoma je važno da burme budu udobne, jer je to nakit koji se nosi ceo život. Ukoliko imate osetljive prste ili jednostavne želite ugodnost, izaberite anatomske burme. Osim što savršeno stoje, posebno dizajnirane burme izrađuju se i u širim modelima, što predstavlja dodatnu prednost. 

 

Ispunite svaki svoj hir

Pri izboru prstena za najsrećniji dan u životu sve je dozvoljeno. Tako možete odabrati burme koje se uklapaju i sastoje se od dva ili tri prstena. Svaki od njih može da se poruči u drugačijoj boji zlata, što često izgleda veoma jednostavno, ali i unikatno, jer sami kreirate svoju kombinaciju.

 

Klasika je u modi

Kombinacija više modela burmi ili one sa brilijantima češće privlače pažnju od klasičnih modela. Ipak, klasika uvek ima svoje prednosti. Veoma je važno da unapred znate da su naknadne korekcije na vašem venčanom prstenu moguće samo na jednostavnijim modelima. Takođe, zbog dugog nošenja sitna oštećenja ili ogrebotine na prstenu manje su vidljive na klasičnim modelima.

 

Gravura kao otisak prsta

Ništa ne daje tako jedinstveni pečat vašoj burmi više od gravure. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji,  uz pomoć laserske tehnike moguće je gravirati sve od svojeručnog potpisa na unutrašnjoj strani prstena do vlastitih ideja na spoljašnjoj strani. Gravura prstenu daje poslednji pečat originalnosti, kao otisak prsta.

 

Ono što je najvažnije pri kupovini prstena, koji ćete nositi čitavog života je međusobno razumevanje i zabavna kupovina. Razgovarajte o idealnom modelu pre nego što odete do radnji, jer ćete tako unapred izneti svoje želje i izbeći višesatnu potragu za pravim komadom nakita. Ne zaboravite da je potraga za idealnim prstenom, potraga za večnim simbolom sreće i zato se dobro zabavite i uživajte u kupovini.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Budućnost turizma na Staroj planini

Budućnost turizma na Staroj planini

Početkom novembra biće otvoren prvi Falkensteiner hotel u Beogradu. Na konferenciji ...
Dobra karma: kako do nje

Dobra karma: kako do nje

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
CANON
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 9°c

Roleri

Bicikl