Postovala: Senka Ivetić
26
Oct
2012

Kako raspremiti ormare

Pregledano: 8235 puta

Tmurni dani vikenda koji su pred nama, pravo su vreme da se pozabavimo sređivanjem ormara, sklanjanjem letnje garderobe a na dohvat ruke staviti jesenju i zimsku odeću.

Držite svoju garderobu poređanu po vrsti. Majice držite sa majicama, čarape sa čarapama. Na ovaj način lakše ćete se snalaziti i pronaći odeću za određenu situaciju. I pravljenje željene kombinacije odeće biće vam konfornije.

Odstranite sav višak iz garderobera. Izvadite odeću koju ne koristite ili nije sezonska - ukoliko je proleće, izvadite zimsku odeću i prebacite je na mesto gde neće smetati. Nije loša ideja ni oprati svu zimsku odeću da bi bila čista kad bude potrebna. Ovako ćete dobiti više prostora u ormanu.

ormari

Sortirajte garderobu uredno i pregledno. Ako na jednom mestu imate sve majice bele boje, a na drugom sve haljine crne, lakše će praviti odevne kombinacije. Osim toga, neće vam se dogoditi da tokom šopinga opet kupite crnu haljinu, iako već imate pet komada. Nije loše da osvežite garderobu nekom novom bojom, krojem ili dizajnom.

Dobra ideja za pregledniji raspored i lakše raspoređivanje, ali i pronalaženje odevnih predmeta, jeste kupovina različitih ofingera. Nabavite odgovarajuće vešalice za određeni tip odeće, kao i vešalice za suknje i pantalone.

ormari

Često se dešava da nam se prosto nagomila nepotrebna garderoba. Očuvana, ali nama više ne odgovara ili je ne nosimo. Skupite hrabrosti i oslobodite se suvišnih odevnih predmeta. Ako je to predmet na koji dugo niste ni pomislili, niti se uklapa u vaš stil ove sezone, onda je sigurno da se nećete pokajati što ga izbacujete iz svoj garderobera.

Poklonite, u humanitarne svrhe ili drugaricama, stvari koje ste sigurni da nikada više nećete nositi. To se sigurno odnosi na odevne predmete koje niste obukli poslednje dve godine.

Mada, često se desi da se tokom raspremanja ormara probudi vaša kreativnost i nastanu nove odevne kombinacije od garderobe koju dugo niste nosili.

ormari

 

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Iskoristi odmor u potpunosti

Iskoristi odmor u potpunosti

Konačno su stigli dani odmora i želiš da u potpunosti iskoristiš svaki slobodan dan za ...
Da li te drugi vole (da li voliš sebe)?

Da li te drugi vole (da li voliš sebe)?

Svi želimo da nas drugi vole, da vide naše kvalitete, da nas cene i poštuju. Sigurno si ...
Sama u šetnju?

Sama u šetnju?

Nedavno sam čula razgovor drugarica u kojem su devojku koja voli sama da se šeta opisali ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 1°c

Roleri

Bicikl