Postovala: Ona portal
25
Oct
2016

KLAJV OVEN I PAOLO SORENTINO VODE (R)EVOLUCIJU KA FILMU ZA CAMPARI RED DIARIES 2017

Pregledano: 2601 puta

Milano, 25. oktobar 2016. – Campari®, legendarni italijanski gorko-slatki crveni aperitiv, najavljuje Campari Red Diaries; holističku (r)evoluciju aktuelnog Campari kalendara.

Predstavljajući korak napred u komunikaciji brenda, Campari Red Diaries oživljava moćni etos “svaki koktel priča priču”, slaveći koktele kao vid umetnosti i moćne pokretače ekspresije tako što ističu iskustva i emocije koje inspirišu barmene da stvaraju i dele svoju veštinu.

Dočaravajući mesec za mesecom, 2017 Campari Red Diaries putovanje neguje bogatstvo pripovedanja, koristeći kratke filmove kao polaznu tačku za ljubitelje Camparija na zanimljivom putovanju kroz jednogodišnju seriju priča o koktelima širom sveta, koji će se podeliti sa korisnicima putem zvaničnog Campari YouTube kanala.

Priču o osnivanju, noar zvani Killer in Red, napisao je i režirao je italijanski međunarodno priznati nagrađivani reditelj i scenarista, Paolo Sorentino, a glavnu ulogu igra svetska zvezda, Klajv Oven, upoznajući nas sa do sada neviđenim koktelom po kome je ovaj sedmominutni film nazvan.

Dok je Killer in Red prvi korak na Campari Red Diaries putovanju, ostatak putovanja čini 12 priča o koktelima, od kojih svaka prikazuje umeće i talenat 14 koktel-majstora širom sveta. Ove priče gledaocima predstavljaju magiju koja stoji iza stvaranja Campari koktela, stavljajući kulturu pravljenja koktela i njene mnoge aspekte u prvi plan, a svaku od njih je realizovao mladi italijanski reditelj u usponu, Ivan Olita.

I dok će sadržaj ekskluzivno biti dostupan na zvaničnom Camparijevom YouTube kanalu, premijera Killer in Red i potpuno otkrivanje Campari Red Diaries desiće se 24. Januara 2017. godine u Rimu; gde se nalazi legendarni filmski studio Cinecittà – simbol italijanske kinematografije.

O pisanju i režiranju Killer in Red, Paolo Sorentino izjavio je, “Campari je italijanska ikona koja je zaslužilaljubav i pažnju širom sveta zahvaljujući svojoj estetici i jasno definisanom stilu – istim onim kvalitetima koje cenim kod sebe. Kako ovogodišnja kampanja zalazi u svet filma, hteo sam da se postaram da pripovedanje bude propraćeno intrigantnim intenzitetom. Raditi sa Klajvom bilo je fantastično – njegov neodoljiv šarm i entuzijazam omogućili su mi da napravim kratki film za koji se nadam da će se pokazati kao svež, inspirišući i maštovit.”

O svom učešću, dobitnik Zlatnog Globusa Klajv Oven kaže: “Bila mi je čast da budem izabran da snimam Killer in Red kao deo kampanje Campari Red Diaries za 2017. godinu, posebno zbog toga što ova godina obeležava ulazak brenda u svet kinematografije i filma. Raditi sa Paolom pravo je zadovoljstvo.”

Bob Kunze-Koncevic, izvršni direktor Campari grupe dodaje, “Ovogodišnja kampanja, Campari Red Diaries, u prvom planu ima oživljavanje priča koje inspirišu koktel-majstore širom sveta da budu inovativni i stvaraju recepte za koktele u kojima imamo privilegiju da uživamo. Pravac u kome se kreće ovogodišnja kampanja je jedinstven – koristimo film po prvi put u istoriji brenda kako bismo poveli obožavaoce na maštovito putovanje, istovremeno slaveći složenost ukusa i prilagodljivost Camparija koja takođe inspiriše stvaranje maštovitih recepata. Harizmatični Klajv bio je savršen u ekranizaciji intenzivnog Paolovog narativa i veoma se radujemo otkrivanju čitave kampanje u januaru. ”

Tagovi : campari |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kafana

Kafana "Dva jelena" dobila Oskara Džejmija Olivera

Skadarlijski restoran "Dva jelena" poneo je Oskara za najbolji restoran u Beogradu po mišljenju ...
Šest načina da ublažite stres

Šest načina da ublažite stres

Kućni ljubimci Samo nekoliko minuta provedenih sa kućnim ljubimcima ...
Da vam buđenje ne pada teško!

Da vam buđenje ne pada teško!

Blago onima koji se ujutro bude lako, iskaču iz kreveta iste sekunde kada budilnik oglasi prvi "bip" i ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 2°c

Bicikl

Roleri