Postovala: Nataša Ilić
24
Dec
2012

Ponovo radi Šuma!

Pregledano: 3511 puta

Kafana “Šumatovac” otvorena je pre oko 80 godina. Do sada, u ovim turbulentnim vremenima, promenila je nekoliko vlasnika, čak je u jednom trnutku bila i moderan kafić i restoran sa internacionalnim specijalitetima

Ovih decembarskih dana, legendarno mesto okupljanja beogradskih novinara, čuvena "Šuma" na čijim su se kariranim stoljnjacima rađale ideje za tekstove, ponovo je promenila vlasnika. I, kako kažu, vratila se na staro. tatjana vojtehovski u sumatovcu

Čuveni restoran ponovo je okupio najviđenije beogradske umetnike i novinare, kao i poslovne ljude. Na svečanoj večeri povodom otvaranja u gastronomski specijalitetima uživali su i Verica Rakočević, Irena Grahovac, Tatjana Vojtehovski, Milica Milša, Žarko Jokanović, Danijela Pantić, Darija Lukić, Đorđe Pavlov, Lazar Sakan, Vlada i Bajka i mnogi drugi.

Restoran je zadržao stari šmek davnih dana, u koje najbolje znaju da vrate tamburaši koji se mogu čuti kako uveče, tako i u popodnevnim satima.

"Šumatovac" od sada radi u svom punom kapacitetu, na tri nivoa, uz baštu kao idealnu oazu u samom centru grada. Obezbeđena je i usluga hrane i pića za učesnike po najvišim ugostiteljskim standardima.

Tradicionalna kuhinja, opijajući mirisi i ukusi, bogata vinska karta, porcije po meri gurmana, povoljne cene i renome koji se gradi decenijama – ono su što vraća "Šumatovac" na vrh liste beogradskih restorana.

 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jednostavni saveti za srećniji život (2.deo)

Jednostavni saveti za srećniji život (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
Kako izbeći multitasking

Kako izbeći multitasking

Desnom rukom prekucavam tekst, u levoj mi je kafa, izmedju ramena i uva držim mobilni (videla se ...
Neseseri za letovanje

Neseseri za letovanje

Došlo je leto i vreme da se odmorimo od svakodnevnih aktivnosti. Letovanje je najbolji način da se malo ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 12°c
min 7°c

Roleri

Bicikl