Postovala: Ona portal
13
Jul
2013

Postanite prva Miss Lencia u Srbiji

Pregledano: 2141 puta

Otvoren konkurs za novo lice najpoznatijeg brenda Zlatarne Celje

Po prvi put, jedna devojka iz Srbije imaće priliku da postane Miss Lencia. Predstavnici Zlatarne Celje, renomiranog evropskog proizvođača nakita organizuju izbor za Miss te najpoznatije robne marke. Prijava kandidatkinja traje do 30. septembra u ponoć, a osim laskave titule, nova Miss Lencia dobiće i nagradu u vrednosti od 500 evra, kao i priliku da predstavlja renomirani brend u čak sedam zemalja Evrope. 

Prema rečima predstavnika Zlatarne Celje, od kandidatkinja se očekuje da budu prirodne, originalne prilikom prezentacije nakita i fotogenične.

„Želimo da i u Srbiji odaberemo devojku, koja je smela, samouverena, neobična, posebna i očaravajuća. Veoma je važno da sve devojke, koje se prijave na konkurs znaju da baš takva žena treba da nosi i predstavlja nakit robne marke Lencia“, rekla je Marina Mitrović, direktorka Zlatarne Celje u Srbiji.

Novo lice srebrne linije Lencia, imaće jedinstvenu priliku da snimi set modnih fotografija za kolekciju proleće/leto 2014, a reklamna kampanja biće predstavljena na svim tržištima na kojima Zlatarna Celje uspešno posluje, a to su u Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Bugarska i Srbija.

Osim nakita i honorara za fotografisanje, Miss Lencia dobiće i unikatan srebrnjak sa sopstvenim likom, kao i noćenje za dve osobe u hotelu „Plaza“ u Sloveniji.

„Odlazak u Sloveniju i saradnja sa najpoznatijim fotografima i stilistima u Ljubljani pomoći će pobednici da stekne novo iskustvo. Ona će postati prepoznatljivo lice naše kompanije na čak sedam tržišta Evrope“, dodala je Mitrović.  

Uslovi konkursa

Na izboru za Miss Lencia mogu da učestvuju devojke koje imaju između 16 i 35 godina, dok je mlađima od 18 godina za učešće potrebna pismena saglasnost roditelja ili staratelja.

One koje budu dobile najviše glasova putem posebne aplikacije na sajtu Zlatarne Celje, ući će u izbor od 20 finalistkinja. Stručni žiri će izabrati pobednicu, a prva Miss Lencia u Srbiji biće proglašena u oktobru na svečanoj dodeli nagrada.

Nagrada i za one koji budu glasali

Zlatarna Celje pripremila je i posebnu nagradu, srebrnu narukvicu BEADS, za sve one koji budu glasali za prvu Miss Lencia u Srbiji. Žiri će nasumično izabrati jednu osobu koja je dala svoj glas bilo kojoj kandidatkinji, a ime dobitnika biće objavljeno 10. oktobra 2013. na Internet stranici www.obraz.lencia.si.  

Zainteresovane kandidatkinje mogu se prijaviti na sledećem linku: www.lice.lencia.si

Tagovi : |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Hobiji za dobro raspoloženje

Hobiji za dobro raspoloženje

Pevanje Naučno je dokazano da pevanje čini ljude srećnijim, a za to ...
Sedam načina da se osećate zavodljivo

Sedam načina da se osećate zavodljivo

Ako ste se ikada zapitale kako je moguće da neke žene uvek i svuda svojom pojavom i harizmom "zavode" sve oko sebe, ...
Bajke su za odrasle

Bajke su za odrasle

Sećate se kada ste bili mali i kada Vam nije bilo jasno ...
PERTINI
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 16°c

Bicikl

Roleri